Λασκαράκη-Σουλτάτος: Το ταξίδι του μέλιτος συνεχίζεται! Και δεν φαντάζεστε πού και με ποιους! (vid)
Showbiz

Λασκαράκη-Σουλτάτος: Το ταξίδι του μέλιτος συνεχίζεται! Και δεν φαντάζεστε πού και με ποιους! (vid)

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος απολαμβάνουν το πιο όμορφο καλοκαίρι της σχέσης τους και έχουν καταφέρει να το κάνουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ξεχωριστό! 

Το ευτυχισμένο ζευγάρι που παντρεύτηκε ανήμερα της δεύτερης μέρας του Πάσχα τον περασμένο Απρίλιο και γιόρτασε την ένωσή του πριν από λίγες εβδομάδες σε ένα υπέροχο πάρτι στην όμορφη Νάξο, έφυγε για το... επίσημο ταξίδι του μέλιτος στη Γαλλία και συγκεκριμένα στην Disneyland όπου είχε μαζί και τα παιδιά του.

Το ταξίδι του μέλιτος, όμως, δεν τελείωσε εκεί αφού αυτές τις μέρες βρίσκονται σε έναν προορισμό που ενδείκνυται για ερωτευμένα ζευγάρια.

Ο λόγος για τη Σαντορίνη όπου το ζευγάρι κατέλυσε στο πολυτελές ξενοδοχείο που διαθέτει ο σύζυγος της στενής φίλης της ηθοποιού, Αθηνάς Οικονομάκου, ο Φίλιππος Μιχόπουλος.

Μάλιστα, η Βάσω Λασκαράκη ανέβασε πολλά μικρής διάρκειας βίντεο από την μοναδική θέα που έχει από τη σουίτα της, με το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης, βέβαια, που είναι ξακουστό απ' άκρη σ' άκρη σε όλη τη γη, να έχει τον πρώτο λόγο.

Μαζί τους, εκτός από την Αθηνά Οικονομάκου και τον σύζυγό της είναι και άλλοι στενοί φίλοι τους ενώ σε κάποιες αναρτήσεις της έχει προσθέσει και το όνομα του μικρού γιου του ζευγαριού Οικονομάκου-Μιχόπουλου, του μικρού Μάξιμου.

Σε κάποιο σημείο του ξενοδοχείου μάλιστα είχαν στηθεί και στολιστεί όμορφες ροτόντες, γεγονός που μας κάνει να υποθέτουμε ότι δεν αποκλείεται και η Αθηνά Οικονομάκου να έχει "σκαρώσει" κάτι γι' αυτό το σαββατοκύριακο.

Πάντως, ο νεόνυμφος Λευτέρης Σουλτάτος μπήκε στην κουζίνα και μαγείρεψε εξαιρετικές gourmet σπεσιαλιτέ, ικανοποιώντας για ακόμη μία φορά τους απαιτητικούς ουρανίσκους της παρέας του και όχι μόνο.

Δείτε παρακάτω καρέ καρέ το μενού που ετοίμασε με τα χεράκια του ο Λευτέρης Σουλτάτος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved