Α. Ρήγας: Τα τελευταία νέα της υγείας του και ο ρόλος του Καραφώτη τις κρίσιμες στιγμές (videos)
Showbiz

Α. Ρήγας: Τα τελευταία νέα της υγείας του και ο ρόλος του Καραφώτη τις κρίσιμες στιγμές (videos)

Ένα κακό όνειρο ήταν που πέρασε και πάει για τον Αλέξανδρο Ρήγα η περιπέτεια υγείας που είχε χθες κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης για τη νέα του σειρά "Room service πλιζ" στον ΣΚΑΪ

Όπως σας ενημέρωσε το gossip-tv.gr χθες το απόγευμα, ο αγαπημένος σεναριογράφος, σκηνοθέτης και ηθοποιός κατέρρευσε την ώρα της φωτογράφισης και χρειάστηκε να μεταφερθεί με το ΕΚΑΒ στο πλησιέστερο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε απαραίτητες εξετάσεις.

Εκείνη την ώρα κοντά του ήταν ο Κώστας Καραφώτης ο οποίος, αν και τραγουδιστής και σύντομα και πρωταγωνιστής στη νέα σειρά του Ρήγα, στο παρελθόν είχε σπουδάσει Ιατρική που ποτέ δεν άσκησε ως επάγγελμα.

Όμως, τις γνώσεις τις είχε προκειμένου να παράσχει στον Αλέξανδρο Ρήγα, τις κρίσιμες εκείνες στιγμές τις πρώτες βοήθειες μέχρι να φτάσει το ΕΚΑΒ στο σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τους αυτόπτες μάρτυρες η έγκαιρη παρέμβαση του Κώστα Καραφώτη στην όλη κατάσταση, βοήθησε πολύ τον Αλέξανδρο Ρήγα ο οποίος λόγω υπερκόπωσης αισθάνθηκε μία έντονη αδιαθεσία και ύστερα κατέρρευσε.

Μετά από σειρά εξετάσεων, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν σοβαρή η περιπέτεια που πέρασε, όμως οι γιατροί για προληπτικούς λόγους τού συνέστησαν να παραμείνει στο νοσοκομείο.

Εκείνος, όμως, θέλησε να πάει στο σπίτι του και με δική του ευθύνη υπέγραψε για να πάρει εξιτήριο και να ξεκουραστεί στον προσωπικό του χώρο ώστε να ηρεμήσει.

Δείτε στα παρακάτω βίντεο εικόνες από τα backstage της φωτογράφισης, λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η περιπέτεια για τον Αλέξανδρο Ρήγα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved