Ελένη Μενεγάκη: Το μυστικό ραντεβού της με γνωστό παρουσιαστή (photos)
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Το μυστικό ραντεβού της με γνωστό παρουσιαστή (photos)

Μια αποκάλυψη για το μυστικό του ραντεβού με την Ελένη Μενεγάκη έκανε γνωστός Έλληνας παρουσιαστής.

Ένα ραντεβού που κανείς δεν γνώριζε μέχρι σήμερα.

Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και έκανε αυτή την αποκάλυψη, ενώ δεν δίστασε να παραδεχτεί πως κέρδισε πολλά από αυτό, παρά το γεγονός πως τελικά δεν συνεργάστηκαν.

«Ήταν η πρώτη που με πήρε τηλέφωνο, τον Απρίλιο του 2015. Μου είχε ζητήσει να κάνουμε ραντεβού, αλλά τότε ήταν ακόμη ανοιχτό το ενδεχόμενο συνέχειας της συνεργασίας με το MEGA, οπότε δεν ήμουν 100% έτοιμος για κάτι άλλο», είπε αρχικά, μεταξύ άλλων, για την Άλκηστη Μαραγκουδάκη.

Μπορεί το κοινό να τον απόλαυσε φέτος σε μια ταξιδιωτική εκπομπή, ωστόσο λίγοι γνωρίζουν πως είχε προηγηθεί ραντεβού με την Ελένη Μενεγάκη:

«Ήμουν ήδη σε συζητήσεις με τον ΣΚΑΙ και προχωρούσα το πρότζεκτ, όταν μου έγινε η πρόταση να κάνω ένα ραντεβού με την Ελένη. Πήγα να μιλήσω, γιατί... είναι η Ελένη Μενεγάκη.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο με τεράστια εμπειρία στην τηλεόραση και το ραντεβού μαζί της με βοήθησε σε πολλά πράγματα. Μιλήσαμε για πολλή ώρα, με συμβούλεψε σε αρκετά θέματα και μπορώ να σου πω ότι το ραντεβού αυτό συνετέλεσε θετικά στη φετινή μου εξέλιξη.

Ήθελα να πάω για να γνωριστούμε και να μου εκφράσει τις σκέψεις της», είπε ο ίδιος.

Ποιος είναι ο παρουσιαστής;

Δείτε τον στις ακόλουθες φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved