Γεννητούρια στην ελληνική showbiz! Περίμεναν παιδί και δεν το ήξερε κανείς! (photos)
Showbiz

Γεννητούρια στην ελληνική showbiz! Περίμεναν παιδί και δεν το ήξερε κανείς! (photos)

Έγιναν σήμερα γονείς και κατάφεραν να κρατήσουν την εγκυμοσύνη και το γλυκό μυστικό τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σήμερα, όμως, ανακοίνωσαν τα ευχάριστα! 

Το ζευγάρι που είχε παντρευτεί, επίσης μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τον Σεπτέμβριο του 2017, έχει καταφέρει να ζει μία ήσυχη ζωή, προστατευμένη από τα εκτυφλωτικά φώτα και τα φωτογραφικά φλας.

Γι' αυτό και ήταν ελάχιστοι όσοι γνώριζαν για την εγκυμοσύνη της συζύγου του γνωστού ραδιοφωνικού παραγωγού τον οποίο σύντομα θα δούμε σε ρόλο έκπληξη στην τηλεόραση.

Την ανακοίνωση για τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού που είναι ένα υγιέστατο και γλυκύτατο κοριτσάκι έκανε η ευτυχής μαμά με ένα ροζ αρκουδάκι από λουλούδια που ανήρτησε στο instagram.

Βέβαια, μία απλή "βόλτα" στον προσωπικό της λογαριασμό αρκούσε για να αποκαλυφθεί το γλυκό μυστικό του ζευγαριού καθώς εκείνη είχε ανεβάσει προσφάτως φωτογραφία από το baby shower που είχαν οργανώσει οι φίλες της.

Χωρίς αναφορές, βέβαια και με εκείνη καθισμένη σε καρέκλα πίσω από τραπέζι, προφανώς για να μη φαίνεται η φουσκωμένη κοιλίτσα της, ήταν λίγο δύσκολο να το καταλάβει κανείς.

Τι σημασία έχουν όμως όλα αυτά αφού μιλάμε για την πιο ευτυχισμένη στιγμή του ζευγαριού που υποδέχτηκε την κόρη του σήμερα νωρίς το πρωί στο μαιευτήριο Ιασώ.

Δείτε για ποιους πρόκειται στην παρακάτω gallery...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved