Βίκυ Καγιά: Όλες οι φορές που την είδαμε με μαγιό και μείναμε άφωνοι με το αψεγάδιαστο κορμί της
Showbiz

Βίκυ Καγιά: Όλες οι φορές που την είδαμε με μαγιό και μείναμε άφωνοι με το αψεγάδιαστο κορμί της

Η Βίκυ Καγιά μπορεί να έχει γυρίσματα για το Greece’s Next Top Model, όμως βρίσκει χρόνο να απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένειά της.

Η Βίκυ Καγιά δημοσίευσε ακόμα μία φωτογραφία της με μαγιό για φέτος το καλοκαίρι και μείναμε άφωνοι με το αψεγάδιαστο κορμί της!

Η Βίκυ Καγιά το μεσημέρι της Τρίτης δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από την παραλία με ένα καπέλο υπερπαραγωγή και προφανώς η εν λόγω φωτογραφία τραβήχτηκε για τις ανάγκες μιας φωτογράφησης και σίγουρα κλέβει τις εντυπώσεις. Με αφορμή την εν λόγω φωτογραφία της Βίκυς βρήκαμε όλες τις φωτογραφίες της με μαγιό που δημοσίευσε μέχρις στιγμής αυτό το καλοκαίρι. Και μπορεί η Βίκυ να είναι μανούλα δύο παιδιών και να έχει πατήσει τα 41 της, όμως δεν έχει ίχνος κυτταρίτιδας και χαλάρωσης και θα τρίβετε και εσείς τα μάτια σας με το αψεγάδιαστο κορμί της!

Η Βίκυ Καγιά είναι μια γυναίκα χωρίς ανασφάλειες παρά το γεγονός ότι μεγαλώνει! Δείτε τις αρετουσάριστες φωτογραφίες της με μαγιό και θα εντυπωσιαστείτε με το τέλειο κορμί της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved