Βασιλική Ανδρίτσου: Δείτε τον κούκλο σύζυγό της και θα πάθετε πλάκα! (Photos)
Showbiz

Βασιλική Ανδρίτσου: Δείτε τον κούκλο σύζυγό της και θα πάθετε πλάκα! (Photos)

Η Βασιλική Ανδρίτσου απολαμβάνει το καλοκαίρι της με τον σύζυγό της, Νίκο Συμεωνίδη και την κορούλα τους,  οι οποίοι πριν από λίγους μήνες έγιναν για πρώτη φορά γονείς.

Η ηθοποιός το τελευταίο διάστημα μοιράζεται στιγμές με τον σύζυγο της στα social media και μας δείχνει πόσο όμορφα περνά. Οι καλοκαιρινές τρυφερές φωτογραφίες της με τον σύζυγο της, δείχνουν πόσο ευτυχισμένοι είναι!

Η Βασιλική Ανδρίτσου εδώ και οκτώ χρόνια είναι παντρεμένη με τον Νίκο Συμεωνίδη! Με τον σύζυγό της γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του «Κόκκινου δωματίου», όπου εκείνος ήταν παραγωγός και εκείνη ήταν πρωταγωνίστρια. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και από το 2005 είναι μαζί. Παντρεύτηκαν στις 26 Σεπτεμβρίου του 2011 και το μυστήριο τελέσθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο και με λίγους καλούς συναδέλφους τους. Μετά από οκτώ χρόνια γάμου, απέκτησαν το πρώτο τους παιδάκι, ένα υγιέστατο και χαριτωμένο κοριτσάκι την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου του 2019, γύρω στις 8 το πρωί.

Η Βασιλική εκ τότε απολαμβάνει μοναδικές στιγμές με την κορούλα της και είναι το πρώτο καλοκαίρι μαζί με την μονάκριβή της. Η ηθοποιός το τελευταίο διάστημα ποστάρει συνεχώς φωτογραφίες από τις υπέροχες οικογενειακές διακοπές της και την είδαμε πρώτη φορά σε τρυφερές στιγμές με τον άντρα της!

Δείτε στην gallery που ακολουθεί τον κούκλο σύζυγο της Βασιλικής Ανδρίτσου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved