Έρωτας κάτω από την Ακρόπολη (photos)
Showbiz

Έρωτας κάτω από την Ακρόπολη (photos)

Εδώ και περίπου έναν χρόνο βρή­καν την ευτυχία ο ένας στο πλευρό του άλλου.

Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και η συνέχεια επεφύλαξε ακόμη καλύτερες εντυπώσεις και για τους δύο. Η απόφαση να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη δεν εξέπληξε πολλούς από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού, σύμ­φωνα με το οποίο ήταν και οι δύο έτοιμοι να κάνουν αυτό το βήμα.

Μένουν μαζί σε ένα υπέροχο σπίτι κάτω από την Ακρόπολη. Τους αρέσει να κάνουν ατελεί­ωτες βόλτες στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και να ανακαλύπτουν «κρυφά» σημεία της περιοχής, που ομορφαίνουν ακόμη περισσότε­ρο την κοινή τους καθημερινότητα.

Παράλληλα, τους αρέσει μοιράζονται το κοινό πάθος τους για τα ταξίδια, όπως πρόσφατα που ταξίδεψαν μαζί στην ατμοσφαιρική Ισλανδία. Το σέξι κορίτσι του ελληνικού μόντελινγκ και ο παρουσιαστής επέλεξαν τη χώρα όπου αυτή την εποχή είναι μέρα σχεδόν όλο το 24ωρο.

Έκαναν αυτό το ταξίδι με βαν και έμειναν πε­ρίπου 15 ημέρες, απολαμβάνοντας την ιδιαιτερότητα της ισλανδικής φύσης με τις γεωθερ­μικές πηγές τις απόκοσμες ακτές και το Βόρειο Σέλας και επέστρεψαν στην Ελλάδα με τις πιο ωραίες εικόνες. Το καλοκαιρινό τους πρόγραμμα, ωστόσο, προστάζει και διακοπές στα ελληνικά νησιά.

Για ποιους όμως πρόκειται;

Η απάντηση στις ακόλουθες φωτογραφίες αλλά και στιγμές από τις διακοπές τους…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved