Νάντια Κοντογεώργη: «Ήθελα να ακούω μόνο το κύμα και τα τζιτζίκια» (photos)
Showbiz

Νάντια Κοντογεώργη: «Ήθελα να ακούω μόνο το κύμα και τα τζιτζίκια» (photos)

Νάντια Κοντογεώργη παραθερίζει στην Πάτμο και περιγράφει τις διακοπές της.

Αποφάσισε φέτος να μην εργαστεί και να ηρεμήσει, με την ίδια να κάνει λόγο για αναζήτηση γαλήνης, αληθινών χαμογέλων και καθαρότητας.

«Από το 2005, που ολοκλήρωσα τις σπουδές μου, στη σχολή του Εθνικού Θεάτρου και ξεκίνησα τις καλοκαίρινές περιοδείες, μέχρι και το 2018 οι διακοπές μου ήταν ταυτόσημες με το θέατρο.

Πρόβες, παρασταθείς σε όλη την Ελλάδα, πούλμαν, βαλίτσα για μέρες για 10 μέρες, για 20 μέρες, επιστροφή, πλυντήρια και ξανά. Κάθε μέρα σχεδόν κι άλλος πανέμορ­φος τόπος, κάθε νύχτα κι άλλο μαγικό θέατρο, άλλο κοινό, άλλη παράσταση!

Κάποιες τυχερές χρονιές, Επίδαυρος και η ευλογημένη εβδομάδα των πρό­βων. Φέτος όμως, είχα ανάγκη να κάνω μια παύση, να ησυχάσω και να ακούω μόνο το κύμα και τα τζιτζίκια, χωρίς να ανησυχήσω για τη φωνή μου, χωρίς να έχω ωράριο και περιορισμό.

Ήθελα να πάω με την πολυαγαπημένη μου φίλη Αντιγόνη σε ένα μέρος γεμάτο αγάπη και Θεό και να γυρίσω έχοντας αφήσει όσα δεν υπηρετούν τα καθημερινά μου βήματα και γεμίσει με τη φωτεινή καθαρότητα της νεοαποκτηθείσας γαλήνης.

Αποφά­σισα, λοιπόν, εξ ενστίκτου ότι ο ιδανι­κός τόπος ήταν η Πάτμος. Και κάθε φορά που ακούω την εσωτερική μου φωνή ανταμείβομαι. Η Πάτμος, ειδικά αρχές Ιουνίου ήταν ολόκληρη ένα υπέρλαμπρο χαμόγελο. Καταπληκτικές παραλίες- εμείς προτιμήσαμε τη Βάγια και τον Κάμπο. Κατάνυξη στο μονα­στήρι του Ευαγγελισμού και την Απο­κάλυψη, πρωινός καφές στο Γλυκάκι στη Σκάλα και κυρίως άνθρωποι με αληθινά χαμόγελα και μάτια!» είπε στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved