Άρης Μακρής: Έχει επαφές με τα υπόλοιπα μέλη των Boys and Noise; - Όσα αποκάλυψε (photos)
Showbiz

Άρης Μακρής: Έχει επαφές με τα υπόλοιπα μέλη των Boys and Noise; - Όσα αποκάλυψε (photos)

Άρης Μακρής όντας μέλος των Boys and Noise βίωσε μεγάλες στιγμές μέχρι τη διάλυσή τους.

Εκείνος λοιπόν αναφέρθηκε στο group και αποκάλυχε αν μιλούνπια αλλά και πώς εξέλαβε τη διάλυση της μπάντας!

Πότε και πώς αποφασίσατε ότι ο χώρος του τραγουδιού σας ταιριάζει; Αληθεύει ότι είχατε μπει στο ΤΕΙ Μικρο­βιολογίας;

Ναι, όντως είχα περάσει στο ΤΕΙ Μικροβιολογίας. Δεν είμαι από τις περιπτώσεις που λένε ότι τραγουδούν από μικρή ηλικία. Για μένα το τραγούδι ήρθε στο λύκειο, όταν φτιάξα­με με τους φίλους μου, τους κολλητούς μου, μία μπάντα, τους Sagga. Και τότε συνειδητο­ποίησα ότι όταν ανεβαίνω στη σκηνή αλλά­ζω τελείως ως άνθρωπος.

Έχω μια πληρότη­τα που δεν έχω υπό άλλες συνθήκες και μια μοναδική ενέργεια. Και τότε συνειδητοποίησα ότι μου αρέσει αυτό το πράγμα και θα ήθελα να το κάνω ως επάγγελμα. Εξάλλου, πάντα ήταν στόχος μου το χόμπι μου να γίνει επάγγελμα, ώστε να μη δουλέψω ούτε μία μέρα στη ζωή μου και να βιοπορίζομαι από αυτό που αγαπώ. Και στη συνέχεια ακολούθησαν οι Βογs and Noise...

Τι κάνουν τα παιδιά της μπάντας; Έχετε επαφές;

Οι Boys and Noise ήταν η πιο ιδανική αρχή στον επαγγελματικό χώρο που θα μπορούσα να κάνω. Το συγκρότημα εκμεταλλεύθηκε το γεγονός ότι δεν υπήρχε Boy band και είχαμε όλη την... πίτα - γι' αυτό πήγε πολύ καλά. Στρατηγικά ήταν πολύ καλή κίνηση, πήρα πολλές εμπειρίες από αυτό. ‘Εγινε ένα μπαμ αναννωρισιμότητας από το μηδέν στο 100 και με βοήθησε να μπω στον χώρο και να ασχοληθώ επαγγελματικά με το τραγούδι. Με τα παιδιά από τους Βοys δεν έχουμε συχνή επαφή, αλλά το συγκρότημα «έσπασε» με πολύ καλές συνθήκες ανάμεσα μας.

Σας στενοχώρησε η διάλυση του συγκροτήματος;

Όχι, ήταν μία λογική εξέλιξη και μία απόφαση από κοινού, κανέναν από τους τρεις μας δεν στενοχώρησε. Έπειτα από συζήτηση πάρθηκε η απόφαση.

Έχετε βιώσει στιγμές θαυμασμού από νεαρές κοπέλες;

Όλοι μας δεχόμαστε φιλιά αναπάντεχα, εκεί που δεν το περιμένεις. Στη Ρόδο παραλίγο να χάσω τον παντελόνι μου, στο σπίτι μου απ' έξω υπήρχε καθημερινά κόσμος που περίμενε να με δει.

Και η υποκριτική, το μιούζικαλ, πώς μπήκε στη ζωή σας;

Έφηβος ακόμη, μου άρεσε να παρακολουθώ μιούζικαλ. Τότε συνειδητοποίησα ότι μου αρέσει ως θέαμα. Όταν ασχολήθηκα με το τραγούδι και μπήκα σε αυτόν τον χώρο, ένιωσα την ανάγκη να δοκιμάσω τον εαυτό μου σε κάτι τέτοιο, γιατί ήθελα να ενταχθώ σε μία τέτοια ομάδα. Το κυνήγησα και έτσι προέκυψε η «Οικογένεια Ανταμς», στη συνέχεια το «Μamma mia!» και τh σεζόν που τελείωσε το «Μαριχουάνα στοπ».

Από το «Μαριχουάνα στοπ» και τη συνεργασία σας με τον Τόλη Βοσκόπουλο τι κρατάτε;

Από αυτόν τον άνθρωπο κράτησα τα λόγια του, ότι το τραγούδι είναι πραγματικά κάτι με το οποίο πρέπει να έχεις πάθος για να ασχοληθείς. Είναι ένας άνθρωπος που έχει την ίδια πώρωση και το ίδιος πάθος που έχω εγώ. Και σκεφτόμουν: εγώ sτην ηλικία του θα μπορώ να τα κάνω αυτά; Είμαι πολύ χαρούμενος που δούλεψα με αυτόν τον άνθρωπο, έναν μύθο της ελληνικής δισκογραφίας.

Θυμάστε κάτι χαρακτηριστικό από τις κατ' ιδίαν συζητήσεις σας;

Το μόνο που θυμάμαι πολύ και έχει μείνει χαρακτηριστικά στη μνήμη μου είναι ότι κά­θε φορά που ο κ. Βοσκοπούλας τραγουδά­ει κλείνει τα μάτια του και σκέφτεται τον μπα­μπά του, ο οποίος πάλεψε πολύ για να μπο­ρέσει ο γιος του να φθάσει σε αυτό το ση­μείο που είναι σήμερα Του είχε υποσχεθεί ότι θα φθάσει ψηλά. Αυτά τα λόγια με συγκίνησαν πολύ και είναι κάτι που κρατάω φυ­λαγμένο στην καρδιά μου.

Πηγή: Tv Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved