Ι. Παππά: Τα τηλεφωνήματα με την Παπαληγούρα και το μήνυμα για τις γυναίκες 40+ και τη μητρότητα!
Showbiz

Ι. Παππά: Τα τηλεφωνήματα με την Παπαληγούρα και το μήνυμα για τις γυναίκες 40+ και τη μητρότητα!

Η Ιωάννα Παππά εδώ και λίγες εβδομάδες κρατάει στην αγκαλιά της τον γιο της, το πρώτο της παιδί και καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Πάντο

Πρόκειται για τον αδελφό του Άκη Πάντου, συζύγου της Λένας Παπαληγούρα την οποία η Ιωάννα και ο Κωνσταντίνος πάντρεψαν τον περασμένο Οκτώβριο. Ως νέα μανούλα, η ηθοποιός έχει απόλυτη ανάγκη τις συμβουλές της Λένας η οποία είχε γίνει οκτώ μήνες πριν και εκείνη μανούλα.

Η Ιωάννα Παππά αποκαλύπτει σε συνέντευξή της τα απανωτά τηλεφωνήματα που πέφτουν ανάμεσά τους αλλά στέλνει και το πιο αισιόδοξο μήνυμα για τις γυναίκες που αποφασίζουν να γίνουν σε ώριμη ηλικία μητέρες. Διαβάστε παρακάτω τι είπε η ηθοποιός...

Να υποθέσω ότι με την κουμπάρα σου Λένα Παπαληγούρα, που έγινε κι εκείνη πρόσφατα μαμά, κάνεις... εντατικά μαθήματα;

Έτσι, έτσι ακριβώς (σ.σ.: γελάει)! Εκείνη γέννησε πριν από οκτώ μήνες, οπότε ξέρει τα SOS και είμαστε όλη μέρα στο τηλέφωνο και ανταλλάσσουμε μηνύματα με οδηγίες!

Θυμάμαι από παλαιότερες κουβέντες μας ότι δεν υπήρχε στα σχέδιά σου ένα παιδί...

Μέχρι πριν από τρία χρόνια όντως δεν υπήρχε στις σκέψεις μου να γίνω μητέρα. Η σχέση μου, όμως, με τον Κωνσταντίνο με ενέπνευσε να αποκτήσω ένα παιδί μαζί του και η κοινή μας επιθυμία έφερε στη ζωή μας ένα αγοράκι που μας έχει κλέψει την καρδιά!

Έχετε σκεφτεί το όνομα που θα του δώσετε; Δεν προλαβαίνουμε να πάρουμε ανάσα (σ.σ.: γελάει)!

Όχι, δεν έχουμε αποφασίσει το όνομα ακόμα...

Πριν σταθούμε στα θεατρικά «χτυπήματά» σου αναλυτικότερα, πες μου αν το σκέφτηκες το θέμα της ηλικίας όταν έμαθες για την εγκυμοσύνη. Στα 40 κάποιες γυναίκες φοβούνται να το αποτολμήσουν, όπως ξέρεις.

Το ξέρω, αλλά πλέον η επιστήμη προχώρησε και μπορούμε να προχωράμε σε αυτό χωρίς φόβο. Όχι, δεν το φοβήθηκα. Το ήθελα πολύ ή καλύτερα το θέλαμε πολύ και αποκτήσαμε το ομορφότερο δώρο. Είναι κάτι που το προτείνω σε κάποιες γυναίκες που μπορεί να το σκέφτονται εκεί κοντά στα 40.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved