Ειρήνη Κολιδά: Ο χωρισμός, η μοναξιά και οι περιπέτειες στις διακοπές με τον γιο της (photos+video)
Showbiz

Ειρήνη Κολιδά: Ο χωρισμός, η μοναξιά και οι περιπέτειες στις διακοπές με τον γιο της (photos+video)

Και αυτό το καλοκαίρι η Ειρήνη Κολιδά συνεχίζει την παράδοση που τηρεί κάθε χρόνο, επιλέγοντας εναλλακτικές διακοπές στο βουνό.

Η πρώην παίκτρια του «Survivor» λατρεύει την περιπέτεια και γι’ αυτό έχει καθιερώσει να κάνει καλοκαιρινό κάμπινγκ στην Πίνδο. «Πηγαίνω κάθε χρόνο με τον γιο μου, Αλέξανδρο, από τότε που ήταν δύο μηνών», λέει η ίδια στη Realnews.

«Το κάνω αυτό 11 χρόνια και μάλιστα προτιμάμε ελεύθερο κάμπινγκ. Προσπαθούμε να προβλέπουμε τους κινδύνους κατασκηνώνοντας σε βατό σημείο δίπλα στο ποτάμι, όπου κάνουμε και το μπάνιο μας», εξηγεί ως γνήσια λάτρις της περιπέτειας.

Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες από τις διακοπές της στα βουνά της Ηπείρου:

Δείτε βίντεο από τη θέα που έχει η Ειρήνη Κολιδά όταν ξυπνάει το πρωί...

Η εντυπωσιακή personal trainer, μετά τον χωρισμό της από τον πολίστα Χρήστο Μποφίλιο, συνεχίζει κανονικά την καθημερινότητά της, αφού προτεραιότητά της ήταν πάντα και εξακολουθεί να είναι ο γιος της. «Είμαι μόνη. Ελεύθερη κι ωραία!», λέει γελώντας, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν είναι πρόθυμη να κάνει κανενός είδους εκπτώσεις όσον αφορά τις σχέσεις της.

Έπειτα από ένα τετραήμερο στην Κύθνο, όπου παραθέρισε με μια φίλη της, σειρά τώρα έχουν οι διακοπές με τον γιο της. Η Ειρήνη αποφεύγει την υπερέκθεση, αφού δεν έχει αποκλίνει από τη σταθερή της θέση να μένει μακριά από τα πολλά φώτα.

Η αναγνωρισιμότητα σίγουρα τη βοήθησε, αφού της άνοιξε τον δρόμο της τηλεόρασης και της παρουσίασης, όπου δοκιμάστηκε με επιτυχία την περασμένη σεζόν. «Είμαι σε συζητήσεις με το Open, όπου ήδη βρίσκομαι. Υπάρχει η εκπομπή “Μεσημεριάτικα” στο προσκήνιο, υπάρχει και η γενικότερη συζήτηση με το κανάλι. Εκτός τηλεόρασης έχω κρατήσει κάποια personal, για να μη μένω πίσω και στη δουλειά μου. Ραδιόφωνο θα συνεχίσω κανονικά τον Σεπτέμβριο», λέει η ίδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved