Η Χριστίνα Μπόμπα αποκαλύπτει το μεγαλύτερο tip ομορφιάς της και δεν φαντάζεστε τι είναι (photos)
Showbiz

Η Χριστίνα Μπόμπα αποκαλύπτει το μεγαλύτερο tip ομορφιάς της και δεν φαντάζεστε τι είναι (photos)

H Χριστίνα Μπόμπα μοιράστηκε το μυστικό-tip της για ομορφιά και μας εξέπληξε.

H μελαχρινή καλλονή μίλησε για την υγεία και την ομορφιά και δεν δίστασε να εξομολογηθεί όσα ακολουθεί καθημερινά, προκειμένου να νιώθει όμορφη και υγιής. Αλήθεια όμως τι είπε; Διαβάστε τι αποκάλυψε!

Τι προϊόντα ομορφιάς παίρνεις μαζί σου στις διακοπές;

Αντηλιακό προσώπου και σώματος, ενυδατικό μπαλμ για τα χείλη και προϊόντα καθαρισμού για το πρόσωπο μου. Μπορεί να πάρω και κάποιο ρουζ, μια μάσκαρα και ίσως ένα κονσίλερ, που θα με βοηθήσει να καλύψω τυχόν ατέλειες.

Μοιράσου το μεγαλύτερο tip ομορφιάς σου.

Πρέπει να κινούμαστε και να τρεφόμαστε σωστά. Να μην κάνουμε καθιστική ζωή. Η κίνηση έχει πολύ καλά αποτελέσματα τόσα στο σώμα μας όσο και στην ψυχολογία μας. Ακόμη κι αν το πρόγραμμα μας είναι ιδιαίτερα φορτωμένο, πρέπει να βρίσκουμε χρόνο. Σίγουρα για πολλούς από εμάς η δουλειά είναι προτεραιότητα, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το να είμαστε δυνατοί και υγιείς είναι η Νο1 προτεραιότητα σε κάθε φάση της ηλικίας μας.

Πόσο προσεκτική είσαι με τη διατροφή σου;

Οι λέξεις «απαγορευμένες τροφές» θεωρώ ότι σου προκαλούν στέρηση και στο τέλος καταλήγεις να τα τρως όλα μαζί. Για μένα πιο αποτελεσματικό είναι ένα lifestyle υγιεινής ζωής, οπότε επιλέγω φρούτα, λαχανικά, ψάρια, αυγά και οτιδήποτε δεν είναι επεξεργασμένο. Έχω κόψει σχεδόν το κόκκινο κρέας, λόγω των τοξινών που περιέχει, αλλά και γιατί με οδήγησε σε αυτό το σώμα μου.

Πηγή: Instyle

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved