Η Σωτηροπούλου αποκαλύπτει για πρώτη φορά αν έχει κάνει μπότοξ στο πρόσωπό της (photos)
Showbiz

Η Σωτηροπούλου αποκαλύπτει για πρώτη φορά αν έχει κάνει μπότοξ στο πρόσωπό της (photos)

Η Τόνια Σωτηροπούλου μίλησε για τις αισθητικές επεμβάσεις με ειλικρίνεια και χωρίς δισταγμό.

Η δημοφιλής ηθοποιός αποκάλυψε τη ρουτίνα ομορφιάς της και περιποίησης, ενώ αναφέρθηκε και στα μπότοξ, λέγοντας τη γνώμη της γι' αυτά αλλά και αν έχει μπει στον πειρασμό να κάνει. Διαβάστε σε πρόσφατη συνέντευξή της τι είπε...

Τι είναι για σένα ομορφιά; Έχεις τη δική σου ρουτίνα;

Η σχέση μου με την ομορφιά είναι πολύ καθαρή, ταυτίζεται με την υγεία και είναι απόλυτα συμμετρική. Σαν τιπ για το δέρμα, θα πρότεινα ανά δύο μήνες να αλλάζουμε τα καλλυντικά μας, διότι το ρΗ του προσώπου μας συνηθίζει στα καλλυντικά.

Χρησιμοποιώ φυτικά προϊόντα, όπως αμιγδαλέλαιο στο πρόσωπο μου, διότι είναι βαθιά ενυδατικό ενώ συνιστώ μασάζ προσώπου για ανάπλαση κυττάρων. Κάνω θεραπείες με βιταμίνες και οξέα. Δεν έχω κάνει ποτέ κάτι ενέσιμο, αλλά αν αισθανθώ την ανάγκη, θα το κάνω.

Δεν είμαι της υπερβολής, αλλά αν δω κάποια στιγμή κάτι που δεν μου αρέσει, θα κάνω μπότοξ. Δεν μου αρέσει, όμως, η παρέμβαση και δεν κατανοώ γιατί έχουμε όλες την τάση να γίνουμε ίδιες. Για το σώμα πρέπει να ασκούμαστε και να έχουμε σωστή διατροφή. Είναι όλα θέμα υγείας και ευεξίας, κι αυτό το οφείλουμε στον εαυτό μας.

Πηγή: Instyle

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved