Δημήτρης Μοθωναίος: Δεν φαντάζεστε πώς τον αποκαλούν οι φίλοι του (photos)
Showbiz

Δημήτρης Μοθωναίος: Δεν φαντάζεστε πώς τον αποκαλούν οι φίλοι του (photos)

Ο Δημήτρης Μοθωναίος αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίον τον αποκαλούν οι κολλητοί του. 

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε ακόμη για όσα του αρέσει να κάνει, για την καθημερινότητά του αλλά και για τα πράγματα που του προσφέρουν ισορροπία στη ζωή του. Διαβάστε τι αποκάλυψε στη συνέντευξή του...

Τι αγαπά να κάνει ο Δημήτρης στην καθημερινότητά του;

Κάνω γυμναστική, γιόγκα, πηγαίνω σινεμά, βόλτες, βλέπω Netflix και δουλεύω. Κάνω κυρίως crossfit, αλλά πάντα με προσοχή για τους τραυματισμούς.

Είσαι παιδί του κέντρου. Υπάρχουν μέρη που αγαπάς να βγαί­νεις;

Βόλτες κάνω κυρίως στην ιστορική περιοχή Σύνταγμα -Ερμού - Μοναστηράκι. Εκεί συμπτωματικά είναι και οι διάφορες δουλειές μου και η γυμναστική. Τα Εξάρχεια, επειδή μένω πoλλά χρόνια, τα έχω κόψει. Είναι πάρα πολύ ωραία γει­τονιά αλλά, επειδή είναι τόσο χαρακτηριστική, έπειτα από κάποιο σημείο κουράζει και τώρα είμαι σε φάση που θέλω να μετακομίσω.

Πώς σε χαρακτηρίζουν οι περισσότεροι φίλοι σου;

Λένε συνεχώς ότι είμαι τρελός. Αυτό είναι ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο. Δεν είναι ότι κάνω και κάτι τρελό στην καθημερινότητα μου. Ίσως επειδή λέω την άποψη μου σε περιπτώσεις που κάποιος δεν θα την έλεγε ή με τη διάθεση μου να είμαι εξωστρεφής και επικοινωνιακός.

Έχει ο Δημήτρης ένοχες απολαύσεις;

Δεν έχω. Το φαΐ δεν με ενδιαφέρει, το τσιγάρο το έκοψα.

Τι φέρνει ισορροπία στη ζωή σου;

Το ότι έχω το πολύ δύο ανθρώπους που είναι πολύ κοντινοί, με ξέρουν και με στηρίζουν. Απευθύνομαι σε αυτούς για τα ζητήματα μου. Δεν συζητάω πλέον το γεγονός, αλλά το συναίσθημα, που με βγάζει από την ισορροπία μου. Μπορεί να παραλείψω ακόμα και το γεγονός. Με αυτή τη λογική και αντιμετώπιση, εστιάζω περισσότερο στην ουσία του.

Επιστρέφω γρήγορα στην ουσία του προβλήματος, επανέρχομαι στην ισορροπία μου και βρίσκω κατευθείαν και τη λύση μου. Είναι πολύ εύκολο στην εποχή μας να ξεφύγεις.

Πλέον θα ξυπνήσω, θα κάνω γιόγκα, γυμναστική. Βγαίνοντας έξω, επειδή είναι όλοι χαμένοι και σε σύγχυση, ο καθένας θα σε συμπαρασύρει στο δικό του πρόβλημα. Πρέπει οπωσδήποτε να είμαι alert και να πετάξω «πίσω το μπαλάκι». Παλιότερα ήμουν πάρα πολύ επιρρεπής σε αυτό, στο να παίρνω δηλαδή την ενέργεια των άλλων.

Πηγή: Instyle

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved