Μελίνα Ασλανίδου: Το μοναχικό καλοκαίρι της μετά τον χωρισμό της μέσα από φωτογραφίες (photos-video)
Showbiz

Μελίνα Ασλανίδου: Το μοναχικό καλοκαίρι της μετά τον χωρισμό της μέσα από φωτογραφίες (photos-video)

Η Μελίνα Ασλανίδου και ο Βασίλης Μουντάκης περνούν το καλοκαίρι τους χωριστά, αφού, όπως φημολογείται, έχουν δώσει εδώ και λίγο καιρό τέλος στη σχέση τους. 

Η τραγουδίστρια, η οποία πραγματοποιεί την καλοκαιρινή της περιοδεία ανά την Ελλάδα μαζί με την Γλυκερία, έχει εγκαταλείψει τα Χανιά, σύμφωνα με δημοσιεύματα, και πλέον έχει μετακομίσει στην Αθήνα ξανά!

Τα Χανιά είναι ο τόπος καταγωγής και επαγγελματικής δραστηριοποίησης του Βασίλη Μουντάκη και η Μελίνα είχε αποφασίσει να εγκατασταθεί εκεί, ενώ σε συνεντεύξεις της είχε παραδεχτεί πόσο όμορφη ήταν η ζωή της σε αυτή την πόλη.

Μετά από σχεδόν δυο χρόνια κοινής πορείας, όμως, στο instagram account της η Μελίνα αναρτά φωτογραφίες μόνη της και σε καμία δεν απεικονίζεται ο Βασίλης.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι η τραγουδίστρια δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τις φήμες περί χωρισμού, καθώς δεν συνηθίζει να τοποθετείται δημόσια για θέματα που αφορούν στην προσωπική της ζωή. Η μόνη φορά που έκανε την εξαίρεση ήταν όταν είχε ακουστεί έντονα η φήμη ότι παντρεύεται.

Δείτε τις ακόλουθες εικόνες από το φετινό καλοκαίρι της τραγουδίστριας το οποίο μοιάζει μοναχικό…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved