Φωτεινή Δάρρα: Για πρώτη φορά σε δημόσια έξοδο με τον σύζυγό της! (photos)
Showbiz

Φωτεινή Δάρρα: Για πρώτη φορά σε δημόσια έξοδο με τον σύζυγό της! (photos)

Εδώ και περίπου έναν χρόνο που είναι παντρεμένη, η Φωτεινή Δάρρα είχε καταφέρει να κρατήσει τον σύζυγό της και την οικογενειακή της ευτυχία μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Όχι, όμως, πια, αφού η κορυφαία ερμηνεύτρια εμφανίστηκε στη Ρόδο, σε περίοδο διακοπών, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της Γιώργο Παπαχριστούδη.

Το ζευγάρι εθεάθη στο εστιατόριο του Rodos Palace να απολαμβάνει χαλαρές στιγμές, έτοιμο να απολαύσει το δείπνο του σε ένα καταπληκτικό και άκρως ρομαντικό σκηνικό.

Η όμορφη τραγουδίστρια και ο σύζυγός της ο οποίος είναι πιανίστας έδειξαν να απολαμβάνουν τη βραδιά τους με τη Φωτεινή να δείχνει πολύ ευτυχισμένη στο πλευρό του.

Το ζευγάρι είναι πολλά χρόνια ζευγάρι και έχουν αποκτήσει μαζί μία κόρη, την Ιωάννα Ρωξάνη η οποία είναι και η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Απολαμβάνουν και οι δύο ιδιαίτερα την οικογενειακή ευτυχία τους, έχοντας επιλέξει να μένουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας σε ό,τι αφορά την καθημερινότητά τους. Άλλωστε, ο γνωστός πιανίστας δεν δείχνει να έχει καλή σχέση μαζί τους ενώ και η Φωτεινη Δάρρα επιτρέπει στα φώτα της δημοσιότητας να πέφτουν πάνω τους μόνο όταν πρόκειται για τη δουλειά της.

Αυτός είναι και ο λόγος που το ζευγάρι δεν έχει εμφανιστεί ποτέ κάπου δημόσια μαζί καθώς αποφεύγει τέτοιου είδους έκθεση. Προσφάτως, όμως, έκαναν τη μεγάλη... ανατροπή, δείχνοντας πραγματικά ευτυχισμένοι. Δείτε τους στην παρακάτω gallery...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved