Αποκάλυψη πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή: «Πήγα μέχρι τη Γ’ Γυμνασίου. Δεν τελείωσα το Λύκειο»(pics)
Showbiz

Αποκάλυψη πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή: «Πήγα μέχρι τη Γ’ Γυμνασίου. Δεν τελείωσα το Λύκειο»(pics)

Ο εν λόγω ερμηνευτής εξομολογήθηκε χωρίς φόβο και δισταγμό ότι δεν τελείωσε το σχολείο.

Είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τραγουδιστές με πορεία και θαυμαστές που πολλοί θα ήθελαν να έχουν. Μεγάλωσε σε ένα διαμέρισμα στην Καισαριανή, σε ένα προσφυγικό διώροφο συγκεκριμένα, ενώ αποτελεί τον μικρότερο από τα πέντε παιδιά της οικογένειας. Ωστόσο, στην ηλικία των 7 ετών μετακόμισε στο Γιοχάνεσμπουργκ με τον πατέρα του να εργάζεται ως ελαιοχρωματιστής κι εκείνον να μη είναι και τόσο καλός μαθητής, αφού το μόνο που είχε στο μυαλό του ήταν το τραγούδι.

«Στα 10 μου τραγουδούσα συνέχεια στο σπίτι. Τους ζάλιζα τόσο πολύ, που καμιά φορά μου έκαναν παρατήρηση και αναγκαζόμουν να βγαίνω εκτός σπιτιού σε σημεία μοναχικά που δεν ακουγόμουν και να τραγουδάω. Τότε πίστεψα ότι θα γίνω τραγουδιστής και πως δεν θέλω να ασχοληθώ με κανένα άλλο επάγγελμα» εξομολογήθηκε.

Το τραγούδι γίνεται η μεγάλη του αγάπη. Μια αγάπη που εξαιτίας της αφήνει και το σχολείο.

«Δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ, είχα δυσκολία συγκέντρωσης γιατί στο μυαλό μου είχα συνέχεια το τραγούδι. Άκουγα το μάθημα και παράλληλα σκεφτόμουν τραγούδια. Στα μαθηματικά, για παράδειγμα, έβρισκα τη λύση. Όχι, όμως με τον τρόπο που έπρεπε, αλλά με δικούς μου υπολογισμούς. Εκεί συνειδητοποίησα πως δεν μπορούσα να συνεχίσω. Ο στόχος μου ήταν το τραγούδι. Δεν τελείωσα το σχολείο. Πήγα μέχρι τη Γ’ Γυμνασίου. Δεν έβγαλα το Λύκειο» είπε στο περιοδικό People ο γνωστός τραγουδιστής.

Από το 1972 που γύρισε μαζί με τη μητέρα του και ένα από τα αδέρφια του στην Ελλάδα, ξεκινά ως ανήλικος να εργάζεται σε μαγαζιά στην Πλάκα. Το πρώτο του μαγαζί είναι Οι ρεμπέτες στην Πλάκα. «Ήταν όντως μια ωραία παρέα από γνωστούς ρεμπέτες, όπως η Άννα Χρυσάφη και ο Σπύρος Ξανθόπουλος. Την πρώτη φορά που ανέβηκα να τραγουδήσω έτρεμαν τα πόδια μου για δυο-τρεις μέρες. Έλεγα δυο0τρία τραγούδια και μετά καθόμουν στην καρέκλα. Με πρόσεχαν πάρα πολύ, με βοηθούσαν, μου έδειχναν πώς να λέω τα τραγούδια».

Ύστερα, εργάστηκε θα εργαστεί στο κέντρο Μινόρε στην περιοχή του Καρέα.

«Στο Μινόρε τραγουδούσα μόνο Καζαντζίδη και ερχόντουσαν επί τούτου παρέες, γιατί γνώριζαν ότι εκεί θα ακούσουν έναν πιτσιρίκο που τραγουδάει Καζαντζίδη».

Ποιος όμως τραγουδιστής εξομολογήθηκε ότι δεν τελείωσε το σχολείο;

Η αποκάλυψη στις παρακάτω φωτογραφίες…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved