Μπουρδούμης: Η πρώτη κοινή φωτογραφία με την σύντροφό του και η δημόσια ερωτική εξομολόγηση (Pics)
Showbiz

Μπουρδούμης: Η πρώτη κοινή φωτογραφία με την σύντροφό του και η δημόσια ερωτική εξομολόγηση (Pics)

Πριν από έναν περίπου μήνα ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για τη σχέση του με την Λένα Δροσάκη.

Ήταν αρχές Απριλίου όταν κυκλοφόρησαν οι πρώτες φήμες πως ο ηθοποιός βρήκε και πάλι τον έρωτα στα μάτια της συνάδελφου του.

Όσοι τους ζουν κάνουν λόγο για ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι, υπογραµµίζοντας ότι ο Αλέξανδρος δείχνει να είναι καλύτερα από ποτέ.

Ο ίδιος μάλιστα είχε μιλήσει στο περιοδικό People για τη σχέση του.

«Κυκλοφορούμε μαζί, δεν κρυβόμαστε, αλλά όλο το υπόλοιπο κομμάτι καλό είναι να το κρατήσουμε για εμάς και τους φίλους μας. Δεν θέλω πια να λέω μεγάλα λόγια στις συνεντεύξεις.Αυτό που μπορεί να ζω τώρα στην προσωπική μου ζωή θα το φυλάξω για μένα, αν μου επιτρέπεις.

Το ξέρω πια το παιχνίδι και προσπαθώ, όσο μπορώ, να μην το ξαναπαίξω. Ούτε έχει νόημα να αναλύσω περισσότερο αυτό το κομμάτι, γιατί από μόνο του δεν χρήζει περισσότερης ανάλυσης και επιβεβαίωσης», είχε πει.

Έχει περάσει ένας μήνας από τις πρώτες του δηλώσεις και πριν μερικά λεπτά «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και την πρώτη κοινή τους φωτογραφία, σημειώνοντας στα σχόλια: «Λίγο πριν το κόκκινο χαλί!!! @lenakidrs
#mylady #mygirl #mywoman#beforeredcarpet #mostra #venezia#filmfestival photo and taxedo by @takisgiannetos dress by @mirodesigners».

Δείτε τους μαζί στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved