Showbiz

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Δείτε πώς τον αποχαιρέτησαν on air Καραβάτου – Κατσούλης (Video)

Gossip-tv Team

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης αποχαιρέτησαν τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας πέθανε ξαφνικά σήμερα (9 Σεπτεμβρίου) στα 63 του χρόνια από καρδιακή προσβολή.

Ο Κρετερός Κατσούλης είπε χαρακτηριστικά: «Αν μας είδατε κάποια στιγμή που χάσαμε το κέφι μας και τη χαρά μας γιατί όλα μέσα στη ζωή είναι και δυστυχώς είναι και οι απώλειες. Σε ηλικία 63 ετών έφυγε από κοντά μας ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας. Μια μεγάλη μορφή του ελληνικού τραγουδιού, ένας φίλος, δυστυχώς δεν είναι πια κοντά μας. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του, στους φίλους, σε όλους…».

Και η Κατερίνα Καραβάτου: «Από τη στιγμή που το μάθαμε, για εμάς είναι λίγο περίεργο, είναι μια μέρα ενός καινούργιου ξεκινήματος, μιας πολύ μεγάλης χαράς και θέλαμε να δείξουμε με τον καλύτερο τρόπο όλα αυτά για τα οποία έχουμε εργαστεί. Από την ώρα που το ακούσαμε, ακούω τα τραγούδια του στο κεφάλι μου συνέχεια κι έχω τη μορφή του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα μπροστά μου, ενός ανθρώπου που μας συντρόφευσε και θα συνεχίσει μέσα από την υπέροχη μουσική που μας έχει χαρίσει. Είναι πολύ μεγάλη απώλεια… Καλό ταξίδι και τα συλλυπητήριά μας στους οικείους του».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved