Μαρία Ηλιάκη: Ανέβηκε στη ζυγαριά μετά τις διακοπές και δείτε πόσα κιλά είναι! (Photos)
Showbiz

Μαρία Ηλιάκη: Ανέβηκε στη ζυγαριά μετά τις διακοπές και δείτε πόσα κιλά είναι! (Photos)

Η Μαρία Ηλιάκη είναι ακομπλεξάριστη! Δημοσιεύει πια φωτογραφίες της με μαγιό και χωρίς ρετούς! 

Δείχνει τις ατέλειές της και φυσικά δεν διστάζει να ανέβει στη ζυγαριά και να δείξει πόσα κιλά πήρε κατά τη διάρκεια των διακοπών της!

Η Μαρία σε παλιότερη συνέντευξή της είχε πει στο περιοδικό People: «Είχα κουραστεί από τις προπονήσεις μέσα στο γυμναστήριο και θέλησα να αλλάξω τις αθλητικές μου συνήθειες. Ξεκίνησα κολύμβηση στο ΟΑΚΑ και ακολουθώ συγκεκριμένο πρόγραμμα ασκήσεων με τον προπονητή μου, τον Αλέξη. Επειδή έχω ένα θέμα με την πλάτη μου, κάνουμε ασκήσεις για ορθοσωμία και μυϊκές ανισορροπίες. Τις περιόδους που προσέχω λίγο παραπάνω τρώω ψάρι-κατά προτίμηση μπακαλιάρο-, κοτόπουλο, αγγούρι και πράσινα λαχανικά. Επίσης, αντί για ψωμί επιλέγω παξιμάδια ολικής άλεσης και αντί ζάχαρης χαρουπόμελο»!

Η Μαρία έχει καταφέρει να διατηρείται σε φόρμα με τη σωστή διατροφή και τη συστηματική γυμναστική και μας έδειξε πόσα κιλά ζύγιζε μετά ακριβώς από τις διακοπές της στα Χανιά με τον αγαπημένο της Στέλιο και πόσο ζυγίζει λίγες μέρες μετά τη δίαιτα που έκανε. Δείτε την gallery που ακολουθεί πόσα κιλά ζυγίζει η Μαρία Ηλιάκη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved