Showbiz

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Συγκλονίζει η εξομολόγηση του θείου του λίγες ώρες μετά το θάνατό του (Video)

Gossip-tv Team

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις που έκανε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» το μεσημέρι της Τρίτης (10-09) ο θείος του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, λίγες ώρες μετά το θάνατο του τραγουδοποιού.

Όπως ο ίδιος είπε μια ημέρα μετά τη συναυλία του την Παρασκευή, τον επισκέφτηκε και είχε την ευκαιρία να τον δει και να μιλήσουν.

Ο θείος του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα αποκάλυψε μεταξύ άλλων, πως μια ημέρα πριν το θάνατό του, ο τραγουδοποιός, ο οποίος έφυγε τα ξημερώματα της Δευτέρας (9-09) επισκέφτηκε τον τάφο του πατέρα του.


«Ήρθε στο σπίτι κατά τις 3 το μεσημέρι. Καθίσαμε, συζητήσαμε και μου είπε: «αργήσαμε λίγο να έρθω γιατί πέρασα από το μνημείο του πατέρα μου». Είναι ενταφιασμένος στο Α’ Νεκροταφείο του Βόλου…

Πέθανε το 1969 και ο Λαυρέντης ήταν τότε 13 ετών. Ο μπαμπάς του ήταν 36. Με τον πατέρα του Λαυρέντη, είχαμε τρία χρόνια διαφορά, είμαστε πρώτα ξαδέρφια» είπε, μεταξύ άλλων, ο θείος του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Ο τραγουδοποιός έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας (9-09) σε ηλικία 63 ετών έπειτα από καρδιακό επεισόδιο. Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας δεν είναι βρίσκεται πια ανάμεσα μας.

Η ανακοίνωση της οικογένειας για την κηδεία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα:

«Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την Τετάρτη 11/9/19 στις 15:30 Στο Κοιμητήριο Ζωγράφου. Η οικογένεια παρακαλεί, αντί στεφάνων, να ενισχυθεί η πρωτοβουλία Ένωση "Μαζί για το παιδί"».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved