Μιχάλης Συριόπουλος: «Ο ανταγωνισμός μεταξύ των ηθοποιών μου θυμίζει κακό θέατρο»
Showbiz

Μιχάλης Συριόπουλος: «Ο ανταγωνισμός μεταξύ των ηθοποιών μου θυμίζει κακό θέατρο»

O Μιχάλης Συριόπουλος πέρασε μια άκρως απαιτητική χρονιά, που περιλάμβανε πολλή δουλειά και ένα βραβείο Χορν.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για το πόσο τον επηρέασε το βραβείο, αν μετά από αυτό βίωσε τον ανταγωνισμό και αν η εμφάνιση του έχει παίξει ρόλο στο να κλείσει μια δουλειά.

Πόσο σε επηρέασε η κατάκτηση του Χορν;

«Με επηρέασε, γιατί δεν με φροντίζω καθόλου και άρχισα να με φροντίζω. Δεν με αγχώνει καθόλου η «ταμπέλα». Ήρθαν και πολύ βαρύγδουπες προτάσεις μετά το βραβείο, όμως εγώ είχα δώσει τον λόγο μου στο Skrow από πέρσι. Αυτό που με αφορά είναι να έχω να πω κάτι επί σκηνής κι αυτό δεν θα μου το αλλάξει κανένα βραβείο.

Επειδή μιλάς όμως με έναν πολύ ανασφαλή άνθρωπο, είναι ωραίο, όταν αρχίζει η πρόβα και συστήνεσαι, να μη χρειάζεται να αποδείξεις ότι είσαι καλός. Έχει άλλη ηρεμία κι εγώ αποζητώ την ηρεμία στη ζωή μου. Δυστυχώς, σε αυτό τον χώρο σε ενδιαφέρει πολύ η αποδοχή από το σινάφι.

Το βραβείο έφερε μια ικανοποίηση, που «έκατσε» μέσα μου καλά. Πολλές φορές μπαίνω και γκουγκλάρω αν έγινε όντως ή το είδα στον ύπνο μου.

Δεν περίμενα ποτέ ότι θα είχε απήχηση στον κόσμο. Μετράει και για τον κόσμο που έρχεται στο θέατρο. Το είδα ακόμη · και στις διακοπές μου. Ο κόσμος ασχολείται με αυτό. Παρότι η εκδήλωση είναι ταπεινή, η απήχηση που έχει μετά είναι τεράστια».

Μετά το βραβείο βίωσες ανταγωνισμό;

«Ο ανταγωνισμός μεταξύ των ηθοποιών μου θυμίζει κακό θέατρο. Όλοι έχουν θέση στο χώρο, αρκεί να δουλεύουν. Νευριάζω όταν βλέπω ανθρώπους να κινούνται μόνο από το ΡR. Εκεί πραγματικά παλεύω πολύ μετά θυμικά μου μέσα και κάνω πέρα, γιατί γίνομαι - κάποιος άλλος. Με αφορούν οι άνθρωποι που δουλεύουν. Δεν μπορώ τα εύκολα και δεν είναι όλα Instagram. Η δουλειά μας δεν έχει τέλος».

Έχει παίξει ρόλο η εμφάνιση σου για να πάρεις κάποιον ρόλο;

«Φυσικά και έχει παίξει ρόλο η εμφάνιση μου. Και αν δεν μου το πουν, το επιδιώκω. Όταν μου πρότειναν στην Αρχή του Αρχιμήδη να κάνω τον προπονητή κολύμβησης και εγώ ήμουν δέκα κιλά πάνω από το κανονικό, αδυνάτισα, γυμνάστηκα. Θα έκανα κι άλλα».

Πες έναν ηθοποιό του εξωτερικού που θαυμάζεις;

«Έχω βασίλισσα την Meryl Steep, με την οποία θα ήθελα να μιλάω την ίδια γλώσσα μαζί της. Νομίζω ότι κάθε φορά είναι μια άλλη. Νιώθω ότι κι αυτή δεν κοιμάται τα βράδια, προσπαθώντας να μπει σε μια άλλη ζωή ανάλογα με τον ρόλο».

Πώς θα χαρακτήριζες το στιλ σου;

«Μου αρέσει πολύ η μόδα. Δεν νομίζω ότι έχω ένα στιλ στη ζωή μου. Είναι ανάλογα τις περιστάσεις. Αν ανοίξεις την ντουλάπα μου, θα νομίζεις ότι έχεις να κάνεις με πέντε διαφορετικούς ανθρώπους», είπε στο instyle.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved