Κατερίνα Στικούδη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα τη δούμε σε κριτική επιτροπή talent show (photos)
Showbiz

Κατερίνα Στικούδη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα τη δούμε σε κριτική επιτροπή talent show (photos)

Ακομπλεξάριστη και με ειλικρίνεια είπε τα πράγματα η Κατερίνα Στικούδη.

Η τραγουδίστρια μίλησε για τη συμμετοχή της στο YFSF και για όσους την την παραδέχτηκαν αλλά και για όσους την επέκριναν. Ακόμη ερωτήθηκε για τα talent shows και αν θα καθόταν στην καρέκλα του κριτή με εκείνη να απαντά αφοπλιστικά.

Πέρσι σας είδαμε στο «ΥFSF». Εκεί πείσατε ακόμη και τους δύσπιστους ότι μπορείτε να κάνετε παραπάνω πράγματα;

Το «ΥFSF» μου άφησε τις καλύτερες αναμνήσεις. Γενικά δεν έχω απωθημένα. Αλλά είναι αλήθεια ότι ο κόσμος με είδε να τραγουδάω κομμάτια που ίσως δεν φανταζόταν ότι μπορούσα να τα φέρω εις πέρας. Βέβαια, ο εμπαθής θα μείνει για πάντα εμπαθής. Αλλά οι περισσότεροι μου μιλάνε με πολύ ωραία λόγια ακόμη για το «ΥFSF» και χαίρομαι γιατί ήταν ένα πολύ διασκεδαστικό αλλά και πολύ κουραστικό πρόγραμμα, οπότε νιώθω ικανοποίηση που βγήκε κάτι τόσο ωραίο.

Κατερίνα Στικούδη
Κατερίνα Στικούδη

Τι άλλα σχέδια έχετε;

Ακόμη δεν μπορώ να ανακοινώσω κάτι. Το πολύ στις αρχές του Οκτώβρη θα βγει νέο βιντεοκλίπ και νέο τραγούδι, θα κυκλοφορήσω το 5ο άλμπουμ μου και είμαι πολύ χαρούμενη που συμπληρώνω 10 χρόνια στη μουσική.

Θα σας ενδιέφερε να πάτε ως κριτής σε κάποιο τάλεντ σόου;

Δεν ξέρω αν θα ήθελα να κρίνω δημόσια κάποιον. Επειδή κρίνομαι από την πρώτη μέρα που μπήκα στο χώρο, δεν ξέρω αν θα ήθελα να κάνω το ίδιο σε κάποιον άλλο. Αν έμπαινα ποτέ σε αυτόν το ρόλο, θα το έκανα με πολύ μεγάλη ευγένεια.

Κατερίνα Στικούδη
Κατερίνα Στικούδη

Τι θα θέλατε να λέει ο κόσμος για εσάς;

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που κάνει αυτήν τη δουλειά και δεν θέλει να είναι αρεστός. Απλώς πιστεύω ότι μέσα από κάποια πρότζεκτ σου δίνεται η ευκαιρία, αν είσαι λίγο παρεξηγημένος, να μην είσαι πια. Έχω υπάρξει παρεξηγημένη, χωρίς κάποιο λόγο, αλλά αυτό το αποδέχεσαι, γιατί είναι μέρος της δουλειάς. Δεν με ενοχλεί.

Πηγή: 7 μέρες Tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved