Το τρυφερό μήνυμα του Διονύση Σχοινά, λίγες ώρες πριν τη μεγάλη συναυλία της Γαρμπή (photos)
Showbiz

Το τρυφερό μήνυμα του Διονύση Σχοινά, λίγες ώρες πριν τη μεγάλη συναυλία της Γαρμπή (photos)

Η Καίτη Γαρμπή, απόψε θα γιορτάσει τα 30 χρόνια της στην ελληνική δισκογραφία με ένα μεγάλο πάρτυ στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας.

Η δημοφιλής Ελληνίδα τραγουδίστρια θα βρεθεί στη σκηνή με τους: Γιώργο Παπαδόπουλο, Αντώνη Ρέμο, Γιώργο Σαμπάνη, Διονύση Σχοινά, Κώστα Τουρνά και την Ελένη Φουρέιρα και σίγουρα θα γίνει χαμός!

Ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτήν τη συναυλία και την συνύπαρξη στο stage με την σύζυγό του είναι και ο Διονύσης Σχοινάς, ο οποίος δεν δίστασε να το μοιραστεί αυτό μαζί μας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Ανέβασε λοιπον μια φωτογραφία του και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα:

«Είναι πολύ ιδιαίτερη η σημερινή νύχτα … 1ον γιατί το κορίτσι μας Καίτη Γαρμπή γιορτάζει τα 30 του χρόνια στην Ελληνική δισκογραφία και 2ον γιατί στον χώρο που θα τραγουδήσουμε ( Κατράκειο Νίκαιας ) εγώ έπαιζα μπάλα με τον φίλο μου τον Πόλυ και τους άλλους συμμαθητές μας…», ανέφερε χαρακτηριστικά σε δημοσίευσή του.
Είναι πολύ ιδιαίτερη η σημερινή νύχτα ... 1ον γιατί το κορίτσι μας @kaitigarbi γιορτάζει τα 30 του χρόνια στην Ελληνική δισκογραφία και 2ον γιατί στον χώρο που θα τραγουδήσουμε ( Κατράκειο Νίκαιας ) εγω έπαιζα μπάλα με τον φίλο μου τον Πόλυ και τους άλλους συμμαθητές μας .... Έβλεπα αυτό το Θέατρο να χτίζεται και ονειρευόμουν την στιγμή που θα τραγουδήσω σ αυτό ... Σ´ ευχαριστώ γυναίκα μου για αυτό το δώρο που μου κάνεις και όλα τα φιλαράκια μας που σήμερα το βράδυ θα είναι παρέα σου για να το γιορτάσουμε !!! ❤️🙏❤️».
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved