Λευτέρης Σουλτάτος: Η ανάρτηση που μας ξάφνιασε! Δείτε τι ανέβασε για την Λασκαράκη (Pics)
Showbiz

Λευτέρης Σουλτάτος: Η ανάρτηση που μας ξάφνιασε! Δείτε τι ανέβασε για την Λασκαράκη (Pics)

Μια συναρπαστική πρεμιέρα είδαμε το βράδυ της Δευτέρας (16-09) στον Alpha. Η νέα δραματική σειρά «Έρωτας Μετά» καθήλωσε τους τηλεθεατές αφού τόσο το καστ όσο και η υπόθεση από το πρώτο κιόλας επεισόδιο κέρδισε τους τηλεθεατές.

Όπως ήταν φυσικό ο σύζυγος της Βάσως Λασκαράκη, Λευτέρης Σουλτάτος, η οποία κρατά έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της σειράς, την στήριξε με τον καλύτερο τρόπο και έκανε μια ανάρτηση, η οποία ομολογουμένως μας ξάφνιασε.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τι ανέβασε


Στο σημερινό επεισόδιο (17-09) της σειράς θα δούμε


Η αποκάλυψη της σχέσης του Κωνσταντίνου και της Άννας εξοργίζει το σύζυγο της Άννας, Χρήστο, ο οποίος ύστερα από ένα ξέσπασμά του, οδηγείται στην Αστυνομία.
Εκεί συναντάει τον παλιό του φίλο και πρώην συνάδελφο, Φώτη, ο οποίος έχει αναλάβει την υπόθεση.

Έκανε πρεμιέρα και σάρωσε

Η μητέρα του Κωνσταντίνου, Αντιγόνη, αναθέτει σε ένα ιδιωτικό ντετέκτιβ να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από το ατύχημα του γιου της, θεωρώντας πως το ατύχημα οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. Πίσω στο παρελθόν, η φιλία των παιδιών των δύο οικογενειών και η δουλειά που αναθέτει η Ηλέκτρα στον Χρήστο φέρνει τις δύο οικογένειες, και κυρίως τον Κωνσταντίνο με την Άννα, ακόμα πιο κοντά.


Μια φιλία ανάμεσά τους ξεκινάει, ενώ σ’ ένα δείπνο των δύο οικογενειών, η Ηλέκτρα προτείνει στην Άννα να ξεκινήσει και πάλι να διδάσκει τάνγκο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved