Ελευθερία Ελευθερίου: Απίστευτο σκηνικό: «Τον κατέβασα από την πίστα, μας άκουσε όλο το μαγαζί»
Showbiz

Ελευθερία Ελευθερίου: Απίστευτο σκηνικό: «Τον κατέβασα από την πίστα, μας άκουσε όλο το μαγαζί»

Η Ελευθερία Ελευθερίου και ο σύντροφός της και μοντέλο, Δημήτρης Ταταράκης, παραχώρησαν κοινή συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Μίλησαν για τη σχέση τους, ξεκαθάρισαν κάποια πράγματα, ενώ η τραγουδίστρια, δεν δίστασε να αποκαλύψει ένα περιστατικό που της είχε συμβεί on stage.

Τι θαυμάζετε περισσότερο ο ένας στον άλλο;

Δημήτρης: Στην Ελευθερία μου αρέσει που εκτός από ωραία είναι και δουλευταρού.

Θαυμάζω τους ανθρώπους που τους αρέσει να δουλεύουν, είναι ομιλητικοί και έχουν αυτοπεποίθηση.

Τέτοια στοιχεία σε βοηθούν να ανεβάσεις την προσωπικότητά σου.

Η εξωτερική εμφάνιση είναι σχετική. Ο χαρακτήρας είναι πιο σημαντικό.

Ελευθερία: Ως ζευγάρι έχουμε τα ίδια θέλω και πιστεύω. Μας ελκύει το αντίθετο φύλο όταν έχει ακόμη πιο ελκυστική προσωπικότητα.

Τι να το κάνεις αν γνωρίζεις έναν άνθρωπο και στην ουσία δεν έχεις τίποτα ενδιαφέρον να συζητήσεις; Ο Δημήτρης είναι τόσο έξυπνος και δραστήριος. Τον θαυμάζω!

Δημήτρη, πώς νιώθεις όταν φλερτάρουν την Ελευθερία; Μπορεί να γίνεις... Τούρκος με κάποιον επίμονο θαυμαστή;
Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, ειδικά εάν δεν έχει δώσει αφορμή η κοπέλα μου. Το μοναδικό περιστατικό που δεν θα ξεχάσω συνέβη στην Κύθνο. Δυο μάτια στραμμένα πάνω της να την κοιτούν επίμονα με ανοιχτό το στόμα και χωρίς να το αντιληφθώ, έκανε μια κίνηση ώστε να την ακουμπήσει. Δεν έκανα σκηνή, όμως, αυτό ήταν κάτι που μας ενόχλησε.

Ελευθερία, πώς ένιωσες τότε; Έχεις βιώσει παρόμοια περιστατικά;
Με ενόχλησε η επιμονή του, δεν δίνω δικαίωμα και είναι ό,τι χειρότερο να με πολιορκούν άγνωστοι. Μου έχουν τύχει διάφορα περιστατικά με θαυμαστές και ειδικά όταν έχουν πιει και δεν μπορούν να ελέγξουν τους εαυτούς τους. Όταν έχεις να κάνεις με κόσμο, πρέπει να είσαι ευγενικός, όμως όταν κάποιος ξεπερνά τα όρια με άσεμνη στάση τότε γίνομαι έξαλλη! Μια φορά ενώ τραγουδούσα δεν δίστασα να κατεβάσω θρασύ θαυμαστή από την πίστα. Μας άκουσε όλο το μαγαζί, είπε στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved