Παπουτσάκη: «Το θέμα της οικογένειας δεν το είχα στο μυαλό μου. Ποτέ δεν πίστευα πως θα υπάρξει»
Showbiz

Παπουτσάκη: «Το θέμα της οικογένειας δεν το είχα στο μυαλό μου. Ποτέ δεν πίστευα πως θα υπάρξει»

Η Μαρία Κάλλας είχε πει κάποτε σε συνέντευξη της: «Δεν είμαι παρά μια ανθρώπινη ύπαρξη που ακολουθεί το ένστικτο της». Ίσως αυτό έκανε τον προηγούμενο Φεβρουάριο και η Κατερίνα Παπουτσάκη, λίγο πριν από τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της, όταν ο Σταμάτης Φασουλής της πρότεινε να επιστρέψει στο θέατρο για να υποδυθεί την Μαρία Κάλλας, μια από τις μεγαλύτερες ντίβες του 20ού αιώνα.

Σου έλειψε η δουλειά μετά την εγκυμοσύνη;

«Έχω να δουλέψω 15 μήνες. Έχω πολλή όρεξη και κέφι, και μεγάλη χαρά που είμαι σε αυτή την παράσταση»


Γιατί δέχτηκες να συμμετάσχεις; «Γιατί ήθελα πολύ να δουλέψω με τον Σταμάτη Φασουλή. Είναι μεγάλος θεατράνθρωπος, ξέρει πάρα πολύ καλά τη δουλειά, είναι φοβερός τεχνίτης, έχει φοβερές ιστορίες να αφηγηθεί».

Θα υποδυθεί την Μαρία Κάλλας


Ο μεγάλος σου γιος, ο Μάξιμος, έρχεται στις παραστάσεις σου; «Από εννέα μηνών, είχε έρθει στην Annie, μια παράσταση που απευθυνόταν και σε παιδιά. Ο Μάξιμος δεν έχει ακόμα ακριβώς εικόνα για το τι κάνω. Σήμερα, για παράδειγμα, έκανα πρόβα και μου λέει: «Σταμάτα, βρε μαμά, τα είπες πολλές φορές, με κούρασες». Με βλέπει μες στο σπίτι σαν την τρελή να τραγουδάω, να προβάρω λόγια, να χορεύω»

Με τον άντρα της


Το καλοκαίρι συμπλήρωσες επτά χρόνια γάμου. Πώς εξελίσσεται αυτή η σχέση;
«Με τον Παναγιώτη είμαστε στα καλύτερα μας στο κομμάτι της επικοινωνίας. Έχουμε εξελιχθεί και ως ζευγάρι και ως άνθρωποι. Γιατί αυτό κάποιες φορές μπορεί να μην πηγαίνει μαζί. Μπορεί να εξελιχθεί ο ένας από εδώ, ο άλλος από εκεί, και στο τέλος να μην ταυτίζονται. Εγώ το θέμα της οικογένειας και του γάμου δεν το είχα καθόλου στο μυαλό μου.

Ποτέ δεν πίστευα πως θα υπήρχε και για μένα κάτι τέτοιο. Ίσως συμβαίνει γενικά αυτό στα παιδιά χωρισμένων γονιών, με είχε πληγώσει ο χωρισμός τους. Πάντα φανταζόμουν τον εαυτό μου σαν μια γυναίκα μόνη της, με ένα παιδάκι που μπορεί και να υιοθετούσα. Τώρα έχει φύγει κάθε ψήγμα κυνισμού και αυτό το οφείλω και στον Παναγιώτη. Είχα την τύχη να τον συναντήσω», εξομολογείται η ίδια στο Down Town.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved