Ράντου – Παπακωνσταντίνου: Πώς περνάει ο καιρός! Δείτε πόσο χρονών είναι η κόρη τους (Photos)
Showbiz

Ράντου – Παπακωνσταντίνου: Πώς περνάει ο καιρός! Δείτε πόσο χρονών είναι η κόρη τους (Photos)

Όσα χρόνια είναι η Ελένη Ράντου στην τηλεόραση και στο θέατρο, τόσο χρόνια επιτυχίας μετρά.

Από την πρώτη κιόλας επαφή της με την μικρή οθόνη μέχρι και τον κορυφαίο ρόλο της στην παράσταση «Tζάσμιν» που και φέτος θα παρακολουθήσουμε στο θέατρο Διάνα.

Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν ενώ αναφέρεται και στον πιο σημαντικό ρόλο της ζωής της, αυτόν της μητέρας.


Εσύ δεν νοσταλγείς τα παλιά; Έζησες την ακμή της ιδιωτικής τηλεόρασης, με χρήματα, υψηλά κασέ, δέκα διαφορετικές προτάσεις τον χρόνο.
«Κοίτα, δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα, δεν είμαι φιλοχρήματη. Και κάτω να τα βρω, δεν θα σκύψω να τα πάρω. Το έχω δείξει με χίλιους τρόπους. Νοσταλγώ τις εποχές που υπήρχε μια αθωότητα ή άγνοια, όπως θες το λες, απέναντι στο Μέσο. Με το ξεκίνημα της ιδιωτικής τηλεόρασης, άνοιξε ένας χώρος αγνός που είχες περιθώριο να κάνεις πράγματα, να δοκιμάσεις, να βρεις συνταγές εξαρχής, να κάνεις ό,τι τρελά σου κατέβαινε στο κεφάλι. Υπήρχε τρέλα και υπήρχε και η δικαιολογία στο λάθος. Πάντα ήταν αγοραία η τηλεόραση, αλλά υπήρχε και κάτι το οποίο είχε μια τρέλα και δεν είχε αυτήν τη σκληρή πραγματικότητα που έχει σήμερα. Δεν ήταν ο γνώμονας μόνο το οικονομικό. Μόνο αυτό νοσταλγώ. Η αθωότητα που είχα τότε μου λείπει, τίποτα άλλο»

Με τον άντρα της Βασίλη Παπακωνσταντίνου


Η σχέση σου με την κόρη σου ποια είναι; Την ελέγχεις;
«Ε, τώρα πια είναι 22 χρονών. Πάντα υπάρχει ένα τηλέφωνο κοντά, να ξέρω τι της συμβαίνει ή τέλος πάντων να ξέρω πού είναι ή να κάνουμε κάποια συζήτηση. Αλλά δεν πρέπει πια να είμαι παρεμβατική»


Δηλαδή, δεν κάνεις υστερίες;
«Δεν σου κρύβω, δαγκώνομαι, κρύβω πολύ καλά μια υστερική μάνα μέσα μου, αλλά τελευταία στιγμή επιστρατεύω τη λογική και κάνω επαναφορά. Ξέρω ότι σε κανένα παιδί μετά τα 18 δεν κάνει καλό ο έλεγχος. Τώρα πια πρέπει να πετάξει μόνη της. Και αν αρχίσω να την ελέγχω, θα είναι σαν να την ευνουχίζω και κάτι τέτοιο δεν της αξίζει. Καλύτερα να της επιτρέψω να κάνει τα λάθη της. Να ωριμάσει μόνη της. Όπως και εγώ από τα λάθη μου ωρίμασα. Πρέπει να την αφήσω να κάνει τη διαδρομή της»

Με την κόρη της σε παλαιότερη συνέντευξή της


Με τον Βασίλη πώς τα πάτε έπειτα από τόσα χρόνια;
«Με τον Βασίλη είναι σχέση που ο χρόνος την έχει -πώς να στο πω;- στερεώσει καλά, που είναι μια από τις ελάχιστες σταθερές που έχω στη ζωή. Μια τρελή σταθερή. Με όλη αυτή την κινούμενη άμμο κάτω από τα πόδια μας, το να ζεις στη σχέση σου κάτι που να μην έχει μεταλλαχθεί σε τίποτα άσχημο, είναι θρίαμβος. Και μη νομίζεις, είναι πολύ δύσκολη πίστα ο Βασίλης, το ότι βρήκαμε ισορροπίες είναι θαύμα. Ίσως επειδή είσαι και εσύ δύσκολη πίστα; Δεν ξέρω αν είμαι τόσο δύσκολη, γιατί ο καθένας βλέπει του άλλου τα θέματα. Δεν ξέρω αν μπορεί να δει καλά κάποιος πόσο δύσκολος είναι ο εαυτός του. Και ευτυχώς, εμείς οι ηθοποιοί είμαστε κατά κάποιον τρόπο τυχεροί, γιατί μέσα από τους ρόλους που παίζουμε κάτι μαθαίνουμε πάντα», εξομολογείται η ίδια στο Down Town.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved