Δεν φαντάζεστε ποιον Έλληνα τραγουδιστή εντοπίσαμε στα μπουζούκια μετά από καιρό! (photos)
Showbiz

Δεν φαντάζεστε ποιον Έλληνα τραγουδιστή εντοπίσαμε στα μπουζούκια μετά από καιρό! (photos)

Κάποτε μεσουρανούσε στη νυχτερινή Αθήνα, όμως εδώ και χρόνια έχει αποσυρθεί από τις πίστες, απολαμβάνοντας πλέον νύχτες διασκέδασης σε αγαπημένα του στέκια.

Ο λόγος για τον Χρήστο Πάζη ο οποίος βρέθηκε σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής και μετά από καιρό πόζαρε για τον φωτογραφικό φακό.

Καπνίζοντας το πούρο του και απολαμβάνοντας το ποτό του, ο λαϊκός τραγουδιστής έδειξε να χαίρεται κάθε στιγμή με την παρέα του το νεανικό σχήμα του νυχτερινού κέντρου.

Ο Χρήστος Πάζης υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της νύχτας στις αρχές του μιλένιουμ αλλά ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε στις φωνητικές χορδές, τον ανάγκασε να απέχει από τις πίστες. Ο ίδιος είχε δηλώσει σε τηλεοπτική του συνέντευξη για εκείνες τις δύσκολες ημέρες της ζωής του:

«Πέρασα κάποια προβλήματα υγείας με τον λαιμό μου και αυτό μου στοίχισε πάρα πολύ! Έγιναν πάρα πολλά λάθη από τους γιατρούς, λάθος αγωγές, αντιβιώσεις και διαγνώσεις και η αποθεραπεία κράτησε. Σοκαρίστηκα πάρα πολύ, ξαφνικά εν μία νυκτί να γίνεται τόσο μεγάλο πρόβλημα υγείας, τέλος καλό, όλα καλά.

Άρχισα να μην μπορώ να τραγουδήσω καλά, πολύ βραχνάδα, κουραζόμουν τρομερά γρήγορα και ήρθε το μοιραίο. Ήρθε η στιγμή που δεν μπορούσα να τραγουδήσω καθόλου. Όλο αυτό κράτησε 8 χρόνια. Τραγουδούσα πολύ λάθος και πολύ άσχημα, αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η αγάπη του κόσμου, που μου έδινε τη δύναμη για να συνεχίσω».

Από τότε έχουν αλλάξει πολλά στη ζωή του τραγουδιστή ο οποίος απέκτησε και ένα παιδί, τον γιο του Αλέξανδρο ο οποίος φυσικά, με τον ερχομό του έχει αλλάξει τα πάντα στη ζωή του.

Δείτε στην παρακάτω gallery την πρόσφατη εμφάνισή του...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved