GNTM: Η «στενή» παρέα της Λυδίας με νικητή ριάλιτι (photos&video)
Showbiz

GNTM: Η «στενή» παρέα της Λυδίας με νικητή ριάλιτι (photos&video)

Τι συνδέει τον νικητή ριάλιτι του ANT1 με τη Λυδία Κατσανικάκη, το εντυπωσιακό μοντέλο που πάσχει από αλωπεκία και γνωρίσαμε πρόσφατα στο GNTM;

Οι δύο νέοι μπορεί να μην κάνουν τόσο στενή παρέα, ωστόσο η αγάπη και η αλληλοεκτίμηση αποτελούν συναισθήματα που έχουν ακόμη ο ένας για τον άλλον και διατηρούν μέχρι σήμερα άριστες σχέσεις.

Ο νικητής του αμφιλεγόμενου ερωτικού ριάλιτι έχει κλείσει το μαγαζί με ελαστικά αυτοκινήτων που διατηρούσε στην Καλαμάτα και ζει πλέον στην Αθήνα, όπου με τα χρήματα από το έπαθλο άνοιξε δικό του χώρο για personal training και παράλληλα δουλεύει ως υπεύθυνος σε καφετέριες.

Ο ίδιος δεν μιλάει ποτέ για τα προσωπικά του, ωστόσο, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, βοήθησε πολύ στο να υλοποιηθεί το όνειρο της πρώην του, Λυδίας, να μπει δηλαδή στο χώρο του μόντελινγκ.

Το όμορφο μοντέλο, που διαγνώστηκε με αλωπεκία όταν ήταν 11 ετών και κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση του πλέον επιτυχημένου ριάλιτι μόδας του Star, συνεχίζει αυτό που ξεκίνησε πηγαίνοντας στις οντισιόν, καθώς έχει να κάνει ανάρτηση στο Instagram από τις 17 Ιουνίου, γεγονός που σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα έχει μπει στο σπίτι του GNTM.

Μένει να δούμε τώρα πόσο θα προχωρήσει.


Δείτε λοιπόν ποιος είναι ο νικητής ριάλιτι που τη βοήθησε, στη gallery που ακολουθεί:

Δείτε το βίντεο με την audition της Λυδίας:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved