Σωτήρης Καλυβάτσης: Αποκάλυψε για ποιο λόγο απείχε τηλεοπτικά (photos)
Showbiz

Σωτήρης Καλυβάτσης: Αποκάλυψε για ποιο λόγο απείχε τηλεοπτικά (photos)

Συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό παραχώρησε ο Σωτήρης Καλυβάτσης και αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, το λόγο που απείχε τηλεοπτικά.

Ο γνωστός ηθοποιός, μίλησε επίσης για τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσει ένας ηθοποιός που συμμετέχει σε καθημερινή σειρά.

Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχετε σε καθημερινή σειρά. Ποιες είναι οι δυσκολίες μιας τέτοιας παραγωγής;

Τα πολύωρα γυρίσματα έχουν να κάνουν γενικά με τη δουλειά της τηλεόρασης, οπότε είναι κάτι στο οποίο είμαι συνηθισμένος και αυτό δεν είναι πρόβλημα. Αυτό που αντιλαμβάνομαι, όχι ως πρόβλημα αλλά υπάρχει στις καθημερινές σειρές, είναι το ότι τα πράγματα πρέπει να γίνονται πιο γρήγορα. Δηλαδή ο χρόνος είναι περιορισμένος γιατί πρέπει να βγαίνουν πολλά επεισόδια.

Οπότε εκεί είναι και το στοίχημα όλων προκειμένου να μη γίνονται εκπτώσεις. Γιατί, αν γίνονται εκπτώσεις, βγαίνει ζημιωμένο το τελικό αποτέλεσμα καθώς και όλοι όσοι συμμετέχουν σε αυτό.

Ήταν δική σας επιλογή να απέχετε τηλεοπτικά, καθώς τα τελευταία χρόνια σας παρακολουθούμε κυρίως σε θεατρικές παραστάσεις και στον κινηματογράφο;

Ναι, γιατί ό,τι προτάσεις είχα δεχτεί για την τηλεόραση δεν ήταν κάτι το οποίο μου γαργάλαγε τον εγκέφαλο προκειμένου να συμμετέχω. Οπότε συνειδητά ασχολήθηκα περισσότερο με το θέατρο, που μου αρέσει πάρα πολύ έτσι κι αλλιώς και με κάθε ευκαιρία με τον κινηματογράφο, που και αυτός μου αρέσει.

Όχι πως δεν μου αρέσει η τηλεόραση, προς Θεού.

Γενικότερα παρακολουθείτε τηλεόραση;

Για να είμαι ειλικρινής, όχι ιδιαίτερα κι αυτό έχει να κάνει πάντα και με τους χρόνους. Η τηλεόραση θέλει να έχεις λίγο χρόνο παραπάνω στη διάθεση σου προκειμένου να παρακολουθείς κάτι. Όπως λέμε και στη δουλειά μας, είναι ένα ραντεβού με τον τηλεθεατή. Δεν νομίζω ότι είμαι ο μέσος τηλεθεατής. Δηλαδή, ο άνθρωπος στον οποίο θα στηριχτεί η τηλεόραση για να βγάλει συμπεράσματα για το πώς πρέπει να είναι.

Θεατρικά θα βρίσκεστε για δεύτερη σεζόν στην παράσταση «Ο βαφτιστικός της κυρίας»...

Είναι πολύ ευχάριστο ότι συνεχίζουμε για δεύτερη χρονιά, γιατί πήγαμε πάρα πολύ καλά πέρυσι. Το επίσης ευχάριστο είναι όχι θα ξεκινήσουμε τις παραστάσεις τη δεύτερη εβδομάδα του Οκτωβρίου από τη Θεσσαλονίκη και θα είμαστε για τέσσερις εβδομάδες στο Αριστοτέλειον. Έπειτα, επιστρέφουμε εδώ στη βάση μας, στην Αθηναΐδα, σε αυτόν τον υπέροχο χώρο και ο Θεός να βοηθήσει κι εμάς να τελειώσουμε τη σεζόν με γεμάτο θέατρο, είπε στο My tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved