Λόγω Τιμής: Πρωταγωνίστρια ετοιμάζεται να παντρευτεί- Όσα είπε στο gossip-tv (video)
Showbiz

Λόγω Τιμής: Πρωταγωνίστρια ετοιμάζεται να παντρευτεί- Όσα είπε στο gossip-tv (video)

Η σειρά Λόγω Τιμής επιστρέφει στην τηλεόραση έπειτα από 23 χρόνια και η πρεμιέρα της είναι προγραμματισμένη για απόψε το βράδυ 23-9-2019 στον ΣΚΑΙ.

Το gossip-tv.gr παρευρέθηκε στην προβολή του πρώτου επεισοδίου πριν παιχτεί στην μικρή οθόνη και μίλησε με τους πρωταγωνιστές. Φανερά ενθουσιασμένοι για το τηλεοπτικό comeback τους παρακολούθησαν το επεισόδιο όλοι μαζί, ενώ η συγκίνησή τους ήταν έκδηλη.

Μεταξύ των πρωταγωνιστών της σειράς είναι η Χριστίνα Αλεξανιάν, η οποία μίλησε στο gossip-tv και αναφέρθηκε στα συναισθήματά της για την τηλεοπτική επιστροφή του σήριαλ. Μάλιστα, ανέφερε τι διαφορετικό θα δούμε στα καινούργια επεισόδια αλλά και πώς θα είναι η «Μάνια», η ηρωίδα που υποδύεται.

Η Χριστίνα Αλεξανιάν διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους στην προσωπική και αισθηματική της ζωή, αφού βρίσκεται σε σχέση με έναν επιχειρηματία που της δίνει χαρά! Αναρωτηθήκαμε λοιπόν τι συμβαίνει κι εκείνη μας εξομολογήθηκε όμορφα πράγματα με το πρόσωπό της να λάμπει κυριολεκτικά και μπράβο της!

Τη ρωτήσαμε πότε με το καλό θα ντυθεί νύφη αλλά και τι προσφέρει ο γάμος σε ένα ζευγάρι και μας απάντησε με πολύ γλυκύτητα!

Αλήθεια πώς φαντάζεται τον γάμο της;

Τον έχει οργανώσει;

Όσα μας είπε η Χριστίνα Αλεξανιάν αποκλειστικά στο ακόλουθο video…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232100