Άγριες Μέλισσες: Έχεις δει την «Δρόσω» με μαγιό; Δες την και θα πάθεις πλάκα! (Photos)
Showbiz

Άγριες Μέλισσες: Έχεις δει την «Δρόσω» με μαγιό; Δες την και θα πάθεις πλάκα! (Photos)

Μια από τις πιο όμορφες γυναικείες παρουσίες της σειράς, Άγριες Μέλισσες που σημειώνει τεράστια επιτυχία, είναι η Δρόσω!

Η Δανάη Μιχαλάκη υποδύεται τη Δρόσω, τη μικρότερη από τις τρεις αδερφές Σταμίρη και όλοι όταν περνά από την πλατεία του χωριού, την κοιτούν και θαυμάζουν τη φυσική ομορφιά της!

Η «Δρόσω» έχει κλέψει τις εντυπώσεις με την εμφάνιση και την ερμηνεία της στις Άγριες Μέλισσες!

Ταλαντούχα και κούκλα η "Δρόσω"

Ποια όμως είναι η νεαρή ηθοποιός;

Η Δανάη Μιχαλάκη είναι κόρη του ηθοποιού Γιώργου Μιχαλάκη και έχει μεγαλώσει σε καλλιτεχνική οικογένεια, αφού και η μαμά της διατηρεί σχολή χορού στη Σύρο. Η υποκριτική την κέρδισε από μικρή και φοίτησε στη Δραματική σχολή Κεντρική Σκηνή Μιμής Ντενίση.

Η Δανάη το κινηματογραφικό της ντεμπούτο το έκανε το 2013 στην ταινία «Ακάλυπτος» με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Φιλιππίδη, ενώ το 2015 συμμετείχε στη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη «Εθνική Ελλάδος».

Έχει κλέψει τις εντυπώσεις η Δανάη Μιχαλάκη!

Όσο για την προσωπική της ζωή, τα δημοσιεύματα τη θέλουν να είναι ερωτευμένη με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη, Γιώργο Παπαγεωργίου, γιο της ηθοποιού Φιλαρέτης Κομνηνού.

Η «Δρόσω» λοιπόν η μικρότερη αδελφή της Λενιώς (Μαρίας Κίτσου) και της Ασημίνας (Έλλης Τρίγγου) έχει κλέψει τις εντυπώσεις και τις καρδιές του αντρικού πληθυσμού!

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε φωτογραφίες της με μαγιό και όπως θα δείτε στην gallery που ακολουθεί είναι μία κούκλα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved