Γάμοι, βαφτίσια και baby boom!Οι ωραιότερες στιγμές των επωνύμων μέσα από φωτογραφίες (Photos)
Showbiz

Γάμοι, βαφτίσια και baby boom!Οι ωραιότερες στιγμές των επωνύμων μέσα από φωτογραφίες (Photos)

Μεγαλειώδεις δεξιώσεις, ιερά μυστήρια, όμορφες στιγμές, τρυφερά στιγμιότυπα και γλυκιές ανακοινώσεις.

Όλα αυτά μέσα σε διάστημα λίγων μόλις ημερών αφού πολλοί ήταν εκείνοι οι επώνυμοι που πραγματοποίησαν το γάμο του, τα βαφτίσια των παιδιών τους ενώ δεν έλειψαν και οι ανακοινώσεις για τον ερχομό νέων… μπεμπέ!

Νίκος ΚριθαριώτηςΝαστάζια Δαρίβα

Με ένα παραμυθένιο νυφικό που έφερε την υπογραφή της Σήλιας Κριθαριώτη εμφανίστηκε στο ομορφότερο ραντεβού της ζωής της η νύφη για να ενώσει τη ζωή της με τον σύντροφο ζωής της. Ο λόγος για την πανέμορφη Ναστάζια Δαρίβα η οποία ένωσε τη ζωή της με τον Νίκο Κριθαριώτη.

Σάσα Μπάστα - Δημήτρης Κουσαθάνας

Η Σάσα Μπάστα και ο αγαπημένος της, Δημήτρης είναι ήδη παντρεμένοι με πολιτικό γάμο, που έγινε στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου και ενώ εκείνη διένυε τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της. Ωστόσο πριν μερικές ημέρες έκαναν και τον θρησκευτικό τους γάμο στη Μύκονο.

Σταματίνα Τσιμτσιλή - Θέμης Σοφός

H Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής Happy Day ότι πριν έναν χρόνο βάπτισε τον γιο της, Γιάννη-Εφραίμ στη Μυτιλήνη.

Αντιγόνη ΨυχράμηΔημήτρης Μακαλιάς

Ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη, βάφτισαν τον γιο τους σε πολύ στενό κύκλο. Στις 2 Οκτώβρη στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής του Μαρθώνα, ο μικρούλης βαφτίστηκε και πήρε το όνομα Χαράλαμπος.

Αθηνά ΟικονομάκουΦίλιππος Μιχόπουλος

H Αθηνά Οικονομάκου κι ο Φίλιππος Μιχόπουλος πραγματοποίησαν τη βάπτιση του γιου τους. Στις 6-10 –ανήμερα της επετείου του γάμου τους- τελέστηκε το μυστήριο της βάπτισης του 1,5 έτους γιου τους

Ο Τόνι Σφήνος έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά

Η γυναίκα του, Ιωάννα Γραμματικού έφερε στον κόσμο την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου έναν υγιέστατο και πανέμορφο γιο. Ο κατά κόσμον Θανάσης Κιούσης και η Ιωάννα Γραμματικού απέκτησαν τον δεύτερο γιο τους και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Η Ισμήνη Νταφοπούλου αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει

Σε περίπου έναν μήνα η Ισμήνη Νταφοπούλου θα υποδεχθεί την κόρη της, καρπό του ερωτά της με τον Διαμαντή Αγγελάκη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved