Επιτέλους! Παντρεύεται το καλοκαίρι και έκανε τώρα δημόσια εμφάνιση με το μέλλοντα σύζυγό της!
Showbiz

Επιτέλους! Παντρεύεται το καλοκαίρι και έκανε τώρα δημόσια εμφάνιση με το μέλλοντα σύζυγό της!

Η ίδια ανακοίνωσε προσφάτως ότι παντρεύεται το καλοκαίρι αλλά μέχρι και πρότινος δεν την είχαμε δει πολλές φορές σε δημόσιες εμφανίσεις με τον άντρα που της έχει κλέψει την καρδιά. 

Η θεατρική πρεμιέρα, όμως, της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί, στάθηκε η αφορμή για να απαθανατίσουν οι φωτογραφικοί φακοί την όμορφη καλλιτέχνιδα με τον σύντροφό της και μέλλοντα σύζυγό τους.

«Όπως έχει αποκαλύψει η ίδια σε κατά καιρούς συνεντεύξεις της, οι δυο τους είναι μαζί εδώ και περίπου 15 χρόνια και παρ' όλο που το συζητούσαν να παντρευτούν, δεν το έκαναν ποτέ. Θα παντρευτούμε, μην φανταστείς γάμους και εκκλησίες, τυπικά. Θα παντρευτούμε το καλοκαίρι με πολιτικό.

Τώρα που μεγάλωσα είπα να παντρευτώ, μην είμαι η χαρακτηρισμένη γεροντοκόρη. Δεν υπήρξε πρόταση γάμου, είναι κάτι που το συζητάμε 15 χρόνια» αποκάλυψε σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη μιλώντας για την προσωπική της ζωή η γνωστή τραγουδίστρια η οποία έκανε ντεμπούτο φέτος και στο θεατρικό σανίδι, με μεγάλη επιτυχία.

Λίγα πράγματα πάντως γνωρίζουμε για τον σύντροφό της. Είναι και εκείνος μουσικός, παίζει πλήκτρα, κάνει ενορχηστρώσεις, έχει κάνει πολλά τραγούδια για εκείνη και πορεύονται μαζί πολλά χρόνια.

Δείτε για ποιους πρόκειται αλλά και την πρόσφατη σπάνια κοινή δημόσια εμφάνισή τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved