Μενεγάκη: Το γράμμα που έλαβε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της- Τα σκληρά λόγια που την πίκραναν
Showbiz

Μενεγάκη: Το γράμμα που έλαβε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της- Τα σκληρά λόγια που την πίκραναν

Η Ελένη Μενεγάκη προέβη σε μία αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής της. Ανέφερε ότι έλαβε ένα γράμμα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και αυτά που έγραφε τηλεθέατρια την είχαν πικράνει.

Η Ελένη τόνισε ότι δέχτηκε ένα γράμμα από μια γυναίκα η οποία δυσκολευόταν να κάνει παιδί και την κατηγορούσε επειδή έλεγε συνεχώς στην τηλεόραση πόσο χαρούμενη είναι που είναι ξανά έγκυος.

Συγκεκριμένα τόνισε η Ελένη Μενεγάκη: «Γυναίκα μου είχε στείλει κάποτε γράμμα, όταν ήμουν στην τρίτη εγκυμοσύνη. Ήταν ένα γράμμα που ήταν αρκετά αυστηρό. Δηλαδή "έρχεσαι και μας λες πόσο χαρούμενη είσαι που περιμένεις μωρό, ενώ έχεις ήδη δύο και δε σκέφτεσαι πως εδώ έξω μπορεί να υπάρχουν γυναίκες, όπως εγώ, που προσπαθούμε χρόνια και δεν μπορούμε να μείνουμε".

Το θυμάμαι γιατί έψαξα να τη βρω, να της απαντήσω ότι αυτό που νιώθει μπορεί να το έχω νιώσει και εγώ. Να μην το αποκλείει επειδή είχα δυο παιδιά. Να με ρωτήσει και μένα τι σκεφτόμουν πριν αποκτήσω το πρώτο παιδί»!

Δείτε όλα όσα είπε η Ελένη Μενεγάκη πρώτη φορά για το γράμμα που είχε πάρει και είχε πικραθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved