Ειρήνη Καραγιώργη: Το τρυφερό μήνυμά της σε όσες έζησαν από νωρίς το θαύμα της μητρότητας (photos)
Showbiz

Ειρήνη Καραγιώργη: Το τρυφερό μήνυμά της σε όσες έζησαν από νωρίς το θαύμα της μητρότητας (photos)

Ειρήνη Καραγιώργη βίωσε από πολύ νωρίς τη μητρότητα και περνά το δικό της μήνυμα σε όλες τις μανούλες που βίωσαν κάτι αντίστοιχο.

H ηθοποιός, που πρωταγωνι­στεί στη σειρά του ΣΚΑΪ «8 λέξεις», εξη­γεί πώς βίωσε τη μητρό­τητα όταν ήταν μόλις 17 ετών, αλλά και πώς νιώθει τώρα.

«Νιώθω απλώς ευγνωμοσύνη και ευλογία για όλα αυτά που μου χάρισε και που μου έμαθε η μικρή μου. Αυτό που ίσως να διόρθωνα είναι ο τρόπος που διαχειρίστη­κα κάποιες καταστάσεις. Θα ήθελα να ήμουν πιο ψύχραιμη και πιο ειλικρινής με τον εαυ­τό μου», λέει και προσθέτει ειδικά για τα κο­ρίτσια που στην ηλικία της εφηβείας φέρνουν στον κόσμο ένα μωρό: «Να κρατάτε το κεφά­λι σας ψηλά και να μην επιτρέψετε σε κανένα να σας μειώσει. Οσες δυσκολίες και αν συνα­ντήσετε, συνεχίστε να παλεύετε για τα όνειρα σας. Θα σας πουν διάφορα, όπως έλεγαν και σε εμένα. "Θα αφήσεις τα όνειρα σου πίσω", μου έλεγαν, "θα καταστρέψεις τη ζωή σου"... Σας πληροφορώ ότι κανένα όνειρο και κανένας στόχος μου δεν έμεινε πίσω. Δεν σταμα­τάει η ζωή με μια εγκυμοσύνη. Αντιθέτως έτσι ξεκινάει μια ζωή», είπε στη Real.

Όταν η Ειρήνη έμεινε έγκυος πήγαινε στη Γ Λυκείου και παρακολουθούσε κανονικά τα μα­θήματα της με φουσκωμένη κοιλιά. Δύο εβδο­μάδες μετά τη γέννηση της κόρης της επέστρε­ψε στο σχολείο, από όπου αποφοίτησε με άρι­στα.

Ειρήνη Καραγιώργη

Πλέον, στα 23 χρόνια της βιώνει τη χα­ρά της συντροφικότητας, ενώ έχει αποκτήσει ακόμη μια κόρη.

«Ο ιδανικός σύντροφος είναι αυτός που θα σταθεί δίπλα σου με όλη τη δύναμη τπς ψυχής του. Αυτός που θα σε στηρίζει σε κάθε βήμα σου, ακόμη και αν διαφωνεί με κάποιες απόψεις σου. Αυτός που θα σου βγάζει τον καλύτερο εαυτό σου και θσ σου δείχνει καθημερινά την αγάπη του. Και το πιο σημαντικό είναι να τον κοιτάς και να βλέπεις ότι υπάρ­χει επικοινωνία και σεβασμός»!

Αν και γνωρίζει από πρώτο χέρι τις δυσκολίες της ζωής η ηθο­ποιός επιμένει να είναι αισιόδοξη. Οι δικές της πολύτιμες 8 λέ­ξεις περιγράφουν τη δίψα της για τη ζωή: «Ταξίδι, εξερεύνηση, αποδοχή, αγάπη, έρωτας παιχνίδι, τρέλα, ζωή», λέει και η απλότητα της φαίνεται ακό­μη και από τις απαιτήσεις που έχει ως γυναί­κα: «Μου αρέσει να είμαι απλή, φυσική. Δεν χρειάζεται να αποδείξω σε κάποιον κάτι, αυτή είμαι και δεν θέλω να κάνω κάτι απλώς για να αρέσω», λέει, ενώ σχολιάζει με χιούμορ: «Νοι­κοκυρά δεν είμαι, το παραδέχομαι. Βαριέμαι τις δουλειές. Κάνω όσα είναι απολύτως απαραίτητα, αλλά μαγειρεύω και νομίζω ότι το κά­νω και καλά. Εχω και δικές μου συνταγές. Λα­τρεύω τη μαγειρική και όλη την προετοιμασία, αλλά όχι το μετά... Εχω και μια μανι'α να χρη­σιμοποιώ πολλά υλικά με διαφορετικούς τρόπους παρασκευής έτσι η κουζίνα μετά μοιά­ζει με βομβαρδισμένο τοπίο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved