Καλλιστεία 2019: Η απίστευτη γκάφα της Κορινθίου: Κάλεσε στην κριτική επιτροπή τη Ζωή Λάσκαρη
Showbiz

Καλλιστεία 2019: Η απίστευτη γκάφα της Κορινθίου: Κάλεσε στην κριτική επιτροπή τη Ζωή Λάσκαρη

Παρουσιάστρια των καλλιστείων 2019 ήταν η Μαρία Κορινθίου! Στον εν λόγω διαγωνισμό ομορφιάς υπήρχαν και αρκετά ευτράπελα.

Στο πρώτο μέρος η Μαρία Κορινθίου παρουσίασε τις κυρίες της κριτικής επιτροπής Μαίρη Βιδάλη, Ισαβέλλα Δάρρα, Αθηνά Τρανούλη, Λίλα Πανταζή και Φρύνη Λάτου. Ο Κώστας Βενετσάνος που είχε ρόλο σχολιαστή μαζί με τον Σπύρο Μπιμπίλα, που καθόταν στο θεωρείο έριξε μια ιδέα… Μήπως του χρόνου στον διαγωνισμό να είναι στην κριτική επιτροπή γυναίκες ηθοποιοί του ελληνικού κινηματογράφου που έχουν κερδίσει τίτλους στα καλλιστεία και συγκεκριμένα ανέφερε: «Η Ρίκα Διαλυνά, η Κορίνα Τσοπέη…».

Και τότε η Μαρία Κορινθίου είπε: «Η Ζωή Λάσκαρη…» προκαλώντας παγωμάρα στην αίθουσα και ο Κώστας Βενετσάνος τόνισε: « από τις ζωντανές, τις ζούσες λέμε». Η Μαρία Κορινθίου αισθάνθηκε αμήχανα μιας και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έκαναν γκριμάτσες.
Ενώ λίγο αργότερα, η Μαρία είπε: «Πάμε να συνεχίσουμε τη διαδικασία για την ανάδειξη της Σταρ Ελλάς 2016!»! Και δεν ήταν τα μόνο που συνέβησαν στα καλλιστεία!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved