Ζένια Μπονάτσου: Συγκινεί μιλώντας για Μπονάτσο-Λάσκαρη! Τι αποκάλυψε για τη διαμάχη στην οικογένεια
Showbiz

Ζένια Μπονάτσου: Συγκινεί μιλώντας για Μπονάτσο-Λάσκαρη! Τι αποκάλυψε για τη διαμάχη στην οικογένεια

Στην εκπομπή Έλα χαμογέλα μίλησε σε μία σπάνια συνέντευξή της η Ζένια Μπονάτσου, κόρη του Βλάσση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου, κόρης της επίσης αξέχαστης Ζωής Λάσκαρη.

Η νεαρή η οποία πλέον ακολουθεί τα καλλιτεχνικά μονοπάτια της γιαγιάς της αλλά και του πατέρα της βρέθηκε στη Δεξαμενή, εκεί που πήγαινε μικρούλα με τον πατέρα της για να παίξει.

«Με έφερνε εδώ ο μπαμπάς μου, είναι η παιδική χαρά όπου έπαιζα μικρή. Έχω τις αναμνήσεις μου από τα πολύ παιδικά μου χρόνια» είπε η Ζένια συγκινημένη ενώ συνέχισε λέγοντας: «Αν και μεγάλωσα στο Κολωνάκι, η οικογένειά μου ήταν πολύ ροκ».

Όσο για το πώς βίωσε την απώλεια του πατέρα της σε τόσο τρυφερή ηλικία, η ίδια είπε: «Είμαι πλέον σε μία φάση που έχω ηρεμήσει από την τρέλα της εφηβείας. Μου έχει τύχει να πω τη λέξη μπαμπά και να μου φανεί παράξενο επειδή δεν τη λέω συχνά. Όχι ότι δεν μου λείπει ή ότι δεν με στενοχωρεί αλλά αντιλαμβάνεσαι πλέον ότι έτσι είναι ο κύκλος της ζωής. Όταν πέθανε ο πατέρας μου, έλεγα στη μαμά μου: ‘Μην ανησυχείς, ο μπαμπάς είναι αρχηγός των αγγέλων εκεί πάνω’».

Σε ό,τι αφορά τώρα τη διαμάχη που υπάρχει στην οικογένειά της και κυρίως ανάμεσα στη μητέρα της Μάρθα και τη θεία της Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, η Ζένια αρκέστηκε να σχολιάσει: «Συνεχίζουν οι νομικές διαδικασίες ανάμεσα στην οικογένειά μου. Υπάρχει ένας δρόμος που δεν ξέρουμε πού τελειώνει…».

Δείτε τι άλλο δήλωσε η Ζένια Μπονάτσου στο παρακάτω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved