Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η -όλο νόημα- ανάρτησή του, λίγο πριν την είδηση του θανάτου της μητέρας του
Showbiz

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η -όλο νόημα- ανάρτησή του, λίγο πριν την είδηση του θανάτου της μητέρας του

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος περνάει πολύ δύσκολες ώρες μετά την απώλεια της μητέρας του, χθες το πρωί. 

Ο γνωστός παρουσιαστής και στενός συνεργάτης της Φαίης Σκορδά, χθες το πρωί έχασε τη μητέρα του, μόλις δέκα μήνες μετά την απώλεια του αγαπημένου του πατέρα.

Δεν έκλεισε καν χρόνος και έπρεπε να αποχαιρετήσει τους πιο αγαπημένα του πρόσωπα. Η μοίρα τού έδειξε το πιο σκληρό της πρόσωπο και φυσικό είναι να θυμάται το 2019 ως την πιο δύσκολη και πιο δυστυχή χρονιά της ζωής του.

Η τελευταία του ανάρτηση, μάλιστα, λίγες μόλις ώρες πριν γίνει ευρέως γνωστό ότι η μητέρα του άφησε την τελευταία της πνοή μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο είναι γεμάτη νόημα για τη χρονιά που ευτυχώς για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο φτάνει στο τέλος της σε περίπου δύο μήνες.

Η ανάρτηση είναι μία σειρά από σκίτσα και σε ένα από αυτά απεικονίζονται οι χρονιές 2016, 2017 και 2018 που παίρνουν τη μορφή ενός ανθρώπου. Ένα άλλο ανθρωπάκι έχει τη λέξη "me" (εγώ) γραμμένη πάνω του. Στο δεύτερο σκίτσο έρχεται το 2019 πάλι σε μορφή ανθρώπου για να καλωσορίσει το ανθρωπάκι με τη λέξη "me" πάνω του όμως στο τρίτο σκίτσο φαίνεται καθαρά πως το νέο έτος είναι σε πάλη με τον καλεσμένο του.

"True story" (αληθινή ιστορία) ανέγραφε η ανάρτηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου, με την οποία αποκάλυπτε πόσο δύσκολα περνάει αυτή τη χρονιά που διανύουμε.

Δείτε στην παρακάτω gallery την εν λόγω ανάρτηση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved