Ευχάριστα νέα για Ελληνίδα πρωταγωνίστρια! Είναι ερωτευμένη και δεν τον κρύβει (Photos)
Showbiz

Ευχάριστα νέα για Ελληνίδα πρωταγωνίστρια! Είναι ερωτευμένη και δεν τον κρύβει (Photos)

Είναι ανανεωμένη και αυτό φαίνεται. 

Η αγαπημένη ηθοποιός με αφορμή την παράσταση «Σπασμένο Γυαλί» του Αρθουρ Μίλερ, που ανεβαίνει για δεύτερη χρονιά στο θέατρο «Πόλη» σε σκηνοθεσία Ασπας Καλλιάνη, αποκαλύπτει στη Real πως δεν είναι πλέον μόνη της και ότι για πρώτη φορά σκέφτεται πολύ έντονα τη δημιουργία οικογένειας.

Χαρούμενη για την επιτυχία της παράστασης που αποτελεί μια ψυχαναλυτική ματιά πάνω σε ένα δυστυχισμένο γάμο, η ηθοποιός αποκαλύπτει πως έχει βιώσει και η ίδια την κατάσταση που περιγράφεται στο έργο, το οποίο λειτουργεί λυτρωτικά για πολλούς από τους θεατές που το έχουν παρακολουθήσει.

Και μπορεί στην παράσταση να υποδύεται μια δυστυχισμένη σύζυγο, στην προσωπική της ζωή όμως πετά στα σύννεφα, αφού τους τελευταίους μήνες είναι και πάλι ερωτευμένη.

«Το θέμα γάμος υπάρχει πάντα στο κεφάλι μου, χωρίς να αγχώνομαι γι' αυτό. Σημασία έχει ο άνθρωπος όχι ο γάμος. Τον έχω βρει τον άνθρωπο μου», λέει και τα μάτια της λάμπουν όταν μιλά για τον σύντροφο της.

«Δεν είναι άνθρωπος του χώρου μας. Για εμένα δεν παίζει ρόλο αν ο σύντροφος μου είναι του επαγγέλματος ή όχι. Εγώ το έλεγα και θα το λέω πάντα, είναι καθαρά θέμα ανθρώπου το πόσο σε σέβεται κάποιος και πόσο σε θαυμάζει. Αυτά τα έχει ο σύντροφος μου, είναι και υπομονετικός. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω, γιατί είναι κάτι πολύ καινούργιο, αλλά είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Είμαι πάρα πολύ καλά και ζω το τώρα», λέει η ηθοποιός και αναφέρεται και στο ενδεχόμενο να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια.

«Πάντα έλεγα ότι θέλω να κάνω οικογένεια, αλλά θα προχωρούσα μόνο αν έβρισκα τον κατάλληλο άνθρωπο που θα με έκανε να θέλω να δημιουργήσω οικογένεια».

Δείτε για ποια ηθοποιό πρόκειται στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved