Ζηλέψαμε! H ερωτική εξομολόγηση Έλληνα ηθοποιού στην αγαπημένη του! (Photos)
Showbiz

Ζηλέψαμε! H ερωτική εξομολόγηση Έλληνα ηθοποιού στην αγαπημένη του! (Photos)

Είναι ερωτευμένος και το... φωνάζει.

Ο ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Λος Αντζελες εδώ και τρία χρόνια έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Σάρα Κόνερ.

Τους τελευταίους 10 μήνες μάλιστα, οι δυο τους έχουν προχωρήσει στο επόμενο βήμα, αυτό της συγκατοίκησης. Εκείνος άφησε το εργένικο σπίτι του και μετακόμισε στη μοντέρνα κατοικία της επιτυχημένης hair stylist στο Μπέβερλι Χιλς.

Εκεί ζουν σαν παντρεμένοι και μοιράζονται μια ευτυχισμένη καθημερινότητα. Μπορεί η συγκατοίκηση να εκλαμβάνεται ως δοκιμαστικό στάδιο για το ζευγάρι, οι δυο τους όμως είναι σίγουροι και για τα συναισθήματα και για τη σχέση τους.


Πριν από λίγες ημέρες, όπως αναφέρει η Real, ταξίδεψαν στο Σιάτλ.

Εκεί, μέσα στη φθινοπωρινή φύση, ο ηθοποιός προχώρησε σε δημόσια ερωτική εξομολόγηση στην αγαπημένη του.

«Η συντροφικότητα είναι ίσως η πιο σημαντική συνθήκη ανάμεσα στους ανθρώπους. Όταν μάλιστα συνδυάζεται με τη φύση, το συναίσθημα είναι καταπληκτικό! Σε ευχαριστώ, Σάρα, για το ότι είσαι το ταίρι μου στο... έγκλημα, στη φύση και στην αγάπη», έγραψε στα social media.

Η σχέση τους υπήρξε θυελλώδης. Όμως η ένταση της προηγούμενης περιόδου, που τους οδήγησε πριν από ενάμιση περίπου χρόνο σε προσωρινό χωρισμό, ανήκει οριστικά στο παρελθόν. Πλέον είναι μαζί, ενώ δρομολογούν ακόμα και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους με άξονα τη σχέση τους.


Δείτε για ποιο ζευγάρι πρόκειται στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved