Showbiz

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Η επιστροφή στο θέατρο με το Happy Birthday ΕΛΛΑΣ και η αγάπη για τη δουλειά της

Gossip-tv Team

Θέατρο Αθηνά: Η Ζωζώ Σαπουντζάκη μίλησε στη κάμερα του Πρωινού για τα όσα έχασε από τις φωτιές πέρυσι το καλοκαίρι στην Κινέτα, ότι είπε αμέσως ναι στην πρόταση του Γιάννη Ζουγανέλη, όταν εκείνος της πρότεινε να πρωταγωνιστήσει στο πλευρό του στην παράσταση Happy Birthday ΕΛΛΑΣ που ανεβαίνει στο θέατρο Αθηνά καθώς και για τους δυο γάμους που έκανε.

«Ο Γιάννης μου είπε να κάνω αυτό που είμαι και άρχισα να διηγούμαι τα παιδικά μου χρόνια, είναι εμφάνιση Ζωζώς!» είπε η αγαπημένη αρτίστα για τον τρόπο που δέχτηκε την πρόταση για την επιστροφή της στο θεάτρο και μάλιστα με μία πολλά υποσχόμενη παράσταση.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη επίσης μίλησε για τα παιδικά της χρόνια: «Τεσσάρων ετών ήρθε η Ζωζώ Νταλμάς και με είδε, έτσι βγήκα σιγά σιγά με την αδελφή μου». Όσο για την απόφασή της να επιστρέψει στο θέατρο, η ίδια σχολίασε: «Αγαπώ τη δουλειά μου, δεν τη βαρέθηκα».

Σε ό,τι αφορά τώρα τον εφιάλτη που έζησε όταν κάηκε το σπίτι της στην Κινέτα, η ίδια σχολίασε: «Κάηκε το σπίτι μου και μετά από λίγες μέρες βγήκα στα καμένα και τραγουδούσα… Χάθηκε το παν από μένα. Ένα σπίτι που ήταν κούκλα και ξαφνικά βρέθηκα με ένα φόρεμα... Τα κουστούμια μου σώθηκαν».

Όσο για την προσωπική της ζωή η ίδια παραδέχτηκε: «Έχω κάνει δύο γάμους, στον πρώτο ήμουν πολύ μικρή. Ήθελε η μαμά μου να με παντρέψει με γιατρό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved