Γιάννης Ζουγανέλης: «Δεν είναι διαχειρίσιμος ο θάνατος του Λαυρέντη» (interview)
Showbiz

Γιάννης Ζουγανέλης: «Δεν είναι διαχειρίσιμος ο θάνατος του Λαυρέντη» (interview)

Ο Γιάννης Ζουγανέλης πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Happy Birthday Ελλάς» στο Θέατρο Αθηνά και υπόσχεται να κάνει το κοινό να περάσει μια αξέχαστη βραδιά.

Μάλιστα, στην εν λόγω παράσταση συμπρωταγωνιστεί η Ζωζώ Σαπουντζάκη και ο Γιάννης Ζουγανέλης –ως εμπνευστής του έργου- μίλησε στο gossip-tv.gr και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους ήθελε τη μεγάλη show woman να βρεθεί μαζί του.

Με αφορμή, λοιπόν, τα 200 χρόνια από την εθνική μας ανεξαρτησία, ο Γιάννης και όλος ο θίασος θα παρουσιάσουν στο θέατρο Αθηνά την εθνική μας… ασυναρτησία και την ταυτότητα του Έλληνα, με μια επιθεώρηση γεμάτη γέλιο, μουσική, τραγούδι και χορό, όλα όσα δηλαδή κάνουν το θέατρο ζωντανό

Με τη μοναδική Ζωζώ Σαπουντζάκη στη σκηνή του θεάτρου Αθηνά, με την πρεμιέρα να έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019!

Ο Γιάννης Ζουγανέλης με πολύ ευγένεια και θετικότητα απάντησε σε όλες μας τις ερωτήσεις και μοιράστηκε μαζί μας τις σκέψεις και τα συναισθήματά του λίγο πριν από την πρεμιέρα του έργου «Happy Birthday Ελλάς» που έχει προγραμματιστεί για τις 25 Οκτωβρίου.

Είναι ένας πολυτάλαντος και πολύπλευρος καλλιτέχνης, ο οποίος δεν εφησυχάζει ποτέ και κάνει πολλά και διαφορετικά πράγματα. Δε μένει μόνο στο θέατρο και στην υποκριτική, αφού γράφει, συνθέτει, τραγουδάει αλλά και παρουσιάζει εκπομπές στην τηλεόραση!

Και μιας που είπαμε για τηλεόραση, ο Γιάννης Ζουγανέλης μας αποκάλυψε αν πρόκειται να τον δούμε εκτός από το Θέατρο Αθηνά και στη μικρή οθόνη κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν.

Μπορεί προς το παρόν να μην παρακολουθούμε στους δέκτες μας τον ίδιο, όμως η οικογένεια δίνει το «παρών» στην τηλεοπτική πραγματικότητα, καθώς η κόρη του Ελεονώρα Ζουγανέλη έκανε το ντεμπούτο της ως coach του «The Voice».

Αλήθεια την παρακολουθεί και τι γνώμη είχε εκείνος για τη συμμετοχή της στο talent show;

Πώς βλέπει μια ενδεχόμενη συμμετοχή της Ελεονώρας στον διαγωνισμό της Eurovision;

Η φετινή χρονιά, όμως, για τον Γιάννη ήταν και αρκετά δύσκολη, καθώς ο πολύ καλός και αδερφικός του φίλος Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έφυγε από τη ζωή απρόσμενα.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής μας, λοιπόν, μίλησε για αυτήν την αναπάντεχη απώλεια με εμφανή τη συναισθηματική του φόρτιση, ενώ το ότι μιλά για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα χρησιμοποιώντας τον Ενεστώτα σημαίνει πολλά!

Η συνέντευξη του Γιάννη Ζουγανέλη…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved