Ο Γ. Κωνσταντίνου στο θέατρο με την κόρη του για πρώτη φορά: «Ντρέπομαι να πω 'πάρτε την κόρη μου'»
Showbiz

Ο Γ. Κωνσταντίνου στο θέατρο με την κόρη του για πρώτη φορά: «Ντρέπομαι να πω 'πάρτε την κόρη μου'»

Η κόρη του Γιώργου Κωνσταντίνου, Άννα, τη φετινή σεζόν συναντά τον πατέρα της θεατρικά, καθώς πρωταγωνιστούν στην παράσταση «Η δασκάλα με τα χρυσά μάτια».

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου και η Άννα Κωνσταντίνου, μίλησαν στον δημοσιογράφο Μιχάλη Πλεμμένο, της εκπομπής «Happy Day», και εξωτερίκευσαν πώς βιώνουν αυτήν την συνεργασία.

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου είπε χαρακτηριστικά ότι η κόρη του συνταυτίστηκε αμέσως με την υπόλοιπη ομάδα ηθοποιών, κι ότι εκείνος δεν μπορεί να την ξεχωρίσει.

«Δε μου αρέσει καθόλου να λέω “πάρτε το παιδί μου”. Αυτά δεν έχουν κανένα νόημα. Άντε και την πήραν. Αν ο κόσμος την απορρίψει… Ντρέπομαι δηλαδή!».

Η Άννα Κωνσταντίνου, από την άλλη, εξομολογήθηκε αν την αγχώνει το γεγονός ότι παίζει στο πλευρό του πατέρα της.

H Άννα Κωνσταντίνου στο πλευρό του σπουδαίου πατέρα της!

«Καθόλου δε με αγχώνει! Αυτό που με ενδιέφερε είναι να κάνω τη δουλειά μου σωστά, να ακολουθώ τις οδηγίες που μου δίνονται και να αναπτύξω τις δυνατότητές μου. Δηλαδή, όλη η προσοχή μου ήταν πάνω σε αυτό», ανέφερε η Άννα Κωνσταντίνου.

Η Άννα ρωτήθηκε ακόμη πώς αισθάνεται που βρίσκεται θεατρικά με τον πατέρα της και εκείνη απάντησε με ειλικρίνεια.

«Καταρχάς πάνω στη σκηνή είναι ένας ηθοποιός! Σίγουρα όμως μαθαίνω πολύ, γιατί πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει μεγάλη πείρα σε αυτό το επάγγελμα, οπότε είναι μεγάλο μάθημα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα και την ίδια να μιλάει για αυτήν την συνεργασία με τον πατέρα της…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved