Νικήτας Τσακίρογλου: «Όλες μου τις συνεργασίες τίμησα και με τίμησαν» (Photos)
Showbiz

Νικήτας Τσακίρογλου: «Όλες μου τις συνεργασίες τίμησα και με τίμησαν» (Photos)

Θέατρο, κινηματογράφος, τηλεόραση, για χρόνια διευθυντής στο ΚΘΒΕ. Σε όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας του έχει συνεργαστεί με τεράστια «εγώ».

Δυσκολεύτηκε ποτέ ο Νικήτας Τσακίρογλου με τα υπερεγώ των άλλων;

«Μπήκα σε έναν στοίβα με τους καλύτερους. Για να συνεργαστείς πρέπει να υπάρχει αποδοχή και παραδοχή του ταλέντου και της προσωπικότητας του άλλου Κατά συνέπεια, όλες μου τις συνεργασίες τίμησα και με τίμησαν». «Μην κάνεις αυτό που δεν θα 'θελες να σου κάνουν» και «Κανείς δεν είναι τέλειος» είναι το μότο της ζωής του, ενώ αυτό που πλέον τον φοβίζει είναι ο θάνατος.

«Δεν θα ήθελα να είμαι ο τελευταίος, αυτός που θα δει όσους αγαπά "φεύγουν". Δεν είμαι τολμηρός άνθρωπος. Φοβάμαι. Πολλές φορές σκέφτομαι, δε ήθελα να αφήσω τη Χρυσούλα χωρίς εμένα Ή να μείνω εγώ χωρίς τη Χρυσούλα».

Ο ηθοποιός λατρεύει τη γη. Καλλιεργεί, σκάβει, απολαμβάνει την κάθε του στιγμή στο σπίτι στην Επίδαυρο. Καμαρώνει για την κόρη του που σπούδασε Νομική στο Εδιμβούργο και τα εγγόνια του, Μυρτώ και Κωνσταντή, αλλά και για τη Ζολί.

Την υπέροχη γάτα του.

«Η Χρυσούλα είναι η γατομανής, αλλά εγώ είμαι ερωτευμένος μαζί της. Έχω δεθεί με αυτή την ψυχή», λέει στo Gala και γελά.

Είναι άνθρωπος που δεν γνωρίζει π σημαίνει η λέξη «βαριέμαι» και αν τα εγγόνια του αποφάσιζαν να ασχοληθούν με την υποκριτική θα τους επέτρεπε.

«Είναι επώδυνο επάγγελμα και δεν θέλω οι άνθρωποι οι δικοί μου να παιδεύονται. Το αγαπάω για μένα, όχι για τους άλλους», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved