Ναταλία Γερμανού: Οι στίχοι που έγραψε σε χαρτοπετσέτα και έγιναν επιτυχία (Photos)
Showbiz

Ναταλία Γερμανού: Οι στίχοι που έγραψε σε χαρτοπετσέτα και έγιναν επιτυχία (Photos)

Ήταν αρχές της δεκαετίας του 1990, όταν η Ναταλία Γερμανού ως δημοσιογράφος κάνει μια συνέντευξη στον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο για λογαριασμό του περιοδικού ΚΑΙ.

«Ο Κώστας εκείνη την εποχή ηχογραφούσε τον νέο του δίσκο και με προσκάλεσε να πάω στο στούντιο να ακούσω τα τραγούδια. Εκείνη την περίοδο έγραφαν και τον δίσκο της Μαντώς και της Αλέξιας.

Όταν πήγα στο στούντιο, δούλευε το τραγούδι “Φύγε” και μου είπε πως αν βάλω δυο δικές μου φράσεις, θα βάλει και το δικό μου όνομα στους στίχους. Ενθουσιάστηκα και όντως έβαλα δυο τρεις δικές μου φράσεις και το τραγούδι βγήκε σε στίχους Γιώργου Μίτσιγκα και Ναταλίας Γερμανού. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που είδα το όνομά μου σε δισκογραφική δουλειά».


Η επόμενη στιχουργική της δουλειά ήταν στον δίσκο της Μαντώς με το τραγούδι «Πώς», το οποίο έγραψε εξολοκλήρου η ίδια. «Ήμασταν στο στούντιο Sierra στη Μεσογείων. Η Μαντώ έτρωγε μια σαλάτα, ο Κώστας έπαιζε στο πιάνο τη μελωδία και εγώ ήμουν καθισμένη στον καναπέ και έγραφα τους στίχους με ένα στιλό».

Από το 1992 μέχρι σήμερα, η Ναταλία έχει γράψει 344 τραγούδια.

«Το πιο περίεργο μέρος που έχω γράψει τραγούδι είναι πάνω σε μια χαρτοπετσέτα, κατά τη διάρκεια γεύματος σε ψαροταβέρνα. Ήταν για το τραγούδι “Ντροπή σου”, που το τραγούδησε ο Αντώνης Ρέμος. Εκείνη την ημέρα ήταν στο στούντιο, το ηχογραφούσαν και δεν τους καθόταν το δεύτερο κουπλέ. Οπότε με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν “Σταμάτα τώρα ό,τι κάνεις και γράψε μας το δεύτερο κουπλέ”. Πήγα λοιπόν λίγο παράμερα, πήρα μαζί μου μια χαρτοπετσέτα και έγραψα το δεύτερο κουπλέ του “Ντροπή σου”» αποκαλύπτει.


Όλα τα τραγούδια που έχει γράψει είναι βιωματικά και γραμμένα σε διάφορες στιγμές της προσωπικής της ζωής, είτε ευχάριστες είτε όχι.

«Μπορώ να γράψω λυπημένη, ερωτευμένη, δυστυχισμένη, ευτυχισμένη. Έχει συμβεί να είμαι μαζί με έναν άντρα, να γράψω ένα τραγούδι, να του το δώσω και να του πω “Αυτό είναι για σένα”. Κόντεψε να λιποθυμήσει. Το τραγούδι αυτό είναι το “Αν υπάρχει παράδεισος”», λέει στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved