Μαρία Μπακοδήμου: «Το "Κόκκινο Ποτάμι" μας καλύπτει ιστορικά κενά» (Photos)
Showbiz

Μαρία Μπακοδήμου: «Το "Κόκκινο Ποτάμι" μας καλύπτει ιστορικά κενά» (Photos)

Η Μαρία Μπακοδήμου μετά από δύο χρόνια στον ΣΚΑΪ πήρε μεταγραφή στο Open.

Η όμορφη παρουσιάστρια μετά από αρκετά χρόνια στην μικρή οθόνη, αποφάσισε για πρώτη φορά να παρουσιάσει τηλεπαιχνίδι.

Η ίδια μίλησε για το αν την άρεσε εξαρχής η ιδέα του «Ένας για όλους», αν είναι ευχαριστημένη από την πορεία του παιχνιδιού και αν παρακολουθεί κάποιο τηλεπαιχνίδι σε άλλο κανάλι.

Open και «Ένας για όλους». Σου άρεσε εξαρχής η ιδέα του συγκεκριμένου τηλεπαιχνιδιού;

«Αρχικά μου άρεσε η ιδέα να κάνω τηλεπαιχνίδι. Βλέποντας το ξένο format μου άρεσε πολύ. Αυτή η αίσθηση της παρέας, γιατί οι παίκτες δεν είναι άγνωστοι μεταξύ τους. Γνωρίζονται, έχουν χημεία, ενέργεια και δικούς τους κώδικες. Είναι χαλαροί μεταξύ τους. Ολο αυτό το παρεΐστικο είναι πολύ ελκυστικό. Οπως και ο σκοπός τους. Από ένα ταξίδι μέχρι το να βοηθήσουν έναν φίλο τους.

Ξεκίνησαν και τα Special επεισόδια. Τι θα δούμε στη συνέχεια;

«Προσεχώς θα δούμε παίκτες ηθοποιούς από τους «12 ενόρκους» από το θέατρο «Αλκμήνη» που παίζεται για έκτη χρονιά. Εχει ενδιαφέρον γιατί υπάρχουν ερωτήσεις που ταιριάζουν στους ρόλους τους. Θα δούμε μια ενδιαφέρουσα ερώτηση που έχει να κάνει με τη showbiz και μια δικαστίνα της showbiz».

Είσαι ευχαριστημένη από τη μέχρι τώρα πορεία του παιχνιδιού;

«Είναι ένα τηλεοπτικό προϊόν που χτίζεται σιγά σιγά. Θέλει χρόνο για να το μάθει ο κόσμος αλλά και το κοινό που θέλει να έρθει. Νομίζω ότι πάμε καλά. Και το κοινό που μας παρακολουθεί μεγαλώνει και οι ομάδες που έρχονται πληρούν τις προϋποθέσεις. Δηλαδή μια καλή παρέα με έναν συγκεκριμένο στόχο».

Βλέπουμε ολική επαναφορά των τηλεπαιχνιδιών φέτος στην ελληνική τηλεόραση. Πρόχειρα στο μυαλό, μαζί με το δικό σας, μου έρχονται τουλάχιστον 9. Πιστεύεις ότι χωρούν τόσα παιχνίδια στην τηλεόραση;

«Απ' ό,τι φαίνεται όχι. Από τα αποτελέσματα που δείχνει η Nielsen. Είναι μια χρονιά που τα κανάλια θεώρησαν ελκυστικά για το πρόγραμμα τους τα τηλεπαιχνίδια. Με δύο και τρία παιχνίδια ανά κανάλι. Ίσως αυτό κούρασε. Από την άλλη βλέπουμε παιχνίδια με διάρκεια στον χρόνο που τα αγαπά το κοινό. Για παράδειγμα, "Ρουκ Ζουκ" και "Still Standing". Έχουν ραντεβού μαζί τους οι τηλεθεατές».

Από τα τηλεπαιχνίδια στα άλλα κανάλια παρακολουθείς κάποιο;

«Δεν βλέπω πολλή τηλεόραση γιατί είναι πιεσμένο το πρόγραμμα μου. Βλέπω στα web & το «Κόκκινο Ποτάμι» και τις «Άγριες Μέλισσες».

Γιατί πιστεύεις πως άρεσαν στο κοινό αυτές οι δύο σειρές εποχής;

«Είναι καλές σειρές. Έχουν καλό σενάριο, καλούς συντελεστές, είναι καλοδουλεμένες και δεν εξαπατούν το κοινό. Οι τηλεθεατές το εισπράττουν αυτό. Το «Κόκκινο Ποτάμι» μας καλύπτει ιστορικά κενά. Εγώ δεν γνώριζα πολλά πράγματα για τη Γενοκτονία των Ποντίων, για το πώς ήταν η ζωή αυτών των ανθρώπων πριν ξεριζωθούν από τις εστίες τους. Όλο αυτό ντυμένο με μια δυνατή ερωτική ιστορία είναι ελκυστικό».

Σε είδαμε παλαιότερα και σε κριτική επιτροπή τάλεντ σόου. Στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Θα είναι κάτι το οποίο θα ήθελες να ξανακάνεις;

«Εξαρτάται από την πρόταση που θα έρθει. Το «Ταλέντο» και μου άρεσε και μου ταίριαξε», είπε στο tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved