Είδαμε την κόρη του Πλούταρχου στην πρεμιέρα του και δεν πιστεύαμε πόσο όμορφη είναι! (photos)
Showbiz

Είδαμε την κόρη του Πλούταρχου στην πρεμιέρα του και δεν πιστεύαμε πόσο όμορφη είναι! (photos)

H μεγαλύτερη κόρη του Γιάννη Πλούταρχου, Κατερίνα Κακοσαίου είναι μία κούκλα και φαίνεται να έχει το ίδιο ταλέντο με τον μπαμπά της! 

Η πανέμορφη κόρη του αγαπημένου καλλιτέχνη, βρέθηκε μαζί με τον αδελφό της Γιώργο Κακοσαίο στην πρεμιέρα του πατέρα τους στην Ιερά Οδό πριν από λίγες ημέρες και όπως ήταν φυσικό, τα δύο νέα παιδιά τράβηξαν πάνω τους όλα τα βλέμματα και τα φωτογραφικά φλας.

Η Κατερίνα είναι σήμερα 21 ετών και λατρεύει τη μουσική και το τραγούδι και μάλιστα συχνά ανεβάζει στην προσωπική της σελίδα στο instagram βίντεο με ερμηνείες της σε τραγούδια που της αρέσουν.

Η δεσποινίδα Κακοσαίου μοιάζει πολύ τόσο στον διάσημο πατέρα της όσο και στη μητέρα της Μαρία. Οι δύο ευτυχισμένοι γονείς πέντε παιδιών έχουν σκύψει πάνω από τα "θέλω" των παιδιών τους και τους βοηθούν να ανοίξουν τα φτερά τους προς όποια κατεύθυνση εκείνα επιθυμούν.

Είναι προφανές βέβαια πως η Κατερίνα, η οποία είναι μεγαλύτερη από τα υπόλοιπα αδέλφια της θέλει να ασχοληθεί με το τραγούδι και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να τελειοποιηθεί και να κάνει το επαγγελματικό της ντεμπούτο ως τραγουδίστρια όταν θα είναι έτοιμη να κατακτήσει, από το δικό της μετερίζι, το ελληνικό πεντάγραμμο.

Δείτε την παρακάτω σε φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved