Συγκινεί η Ρούλα Ρέβη! Το μήνυμά της συγκλονίζει: «Τα παιδιά σας γεννήθηκαν… μαχητές» (Pics)
Showbiz

Συγκινεί η Ρούλα Ρέβη! Το μήνυμά της συγκλονίζει: «Τα παιδιά σας γεννήθηκαν… μαχητές» (Pics)

Συγκινεί η Ρούλα Ρέβη με το μήνυμα της στο Instagram.

Αφορμή η παγκόσμια ημέρα προωρότητας που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 17 Νοεμβρίου.

Η Ρούλα Ρέβη έχοντας και η ίδια βιώσει δύσκολες στιγμές με τα δίδυμα παιδάκια της στη θερμοκοιτίδα, θέλησε να στείλει το δικό της συγκινητικό μήνυμα σε όλες τις μανούλες που περνάνε αντίστοιχες καταστάσεις.

«.... αν νομίζετε πως σας ξέχασα κάνετε λάθος .... σε όλους τους γονείς που σήμερα γύρω στις 2 το μεσημέρι θα δουν τα μωρά τους στις εντατικές προωροτητας στέλνω όλη μου την σκέψη , τη δύναμη και τη στέλνω μαζί με τα παιδιά μου όποτε είναι ακόμα μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική ....

τα παιδιά σας απλά γεννήθηκαν πολύ δυνατοί μαχητές , βιαστικοί να έρθουν να σας συναντήσουν , να αναπνεύσουν , να κλάψουν , να γελάσουν να ΖΗΣΟΥΝ . Και έτσι όπως δυνατοί δείχνετε εσείς τώρα θα έρθει η ώρα που θα σας πουν «μαμα εισαι η πιο όμορφη στον κόσμο» η μαμά μην «φοβάσαι για εμένα είμαι δυνατός».

Τα ακούω κάθε μέρα και σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να το ζήσετε και θα το ζήσετε . Και πάντα αυτήν εδώ τη μέρα να βάλετε στη ζωή σας το στολισμό για τα Χριστούγεννα σας και να είναι μαγικά , Με ΑΓΑΠΗ . Σας σκέφτομαι πάντα #προωροτητα #μερα προωροτητας», έγραψε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved